İnternet & Teknoloji 2 ay Tiktoka video attım 3 like falan aldım niye o kadar az? Bratzzjade Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Her şey onlarca like aliyor oysa :/ Tiktoka video attım 3 like falan aldım niye o kadar az? Cevap Yaz 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 2 ay Sende herkes gibi meme popo göster beğeni gelir... 0 4 Yorumla Bratzzjade 2 ay Hayır... o zaman ben 3 like ile devam Yorumla strasbourg2022 2 ay Sen öyle mi yaptın Yorumla Cevap sahibi 2 ay @strasbourg2022 hayır ben tiktok kullanacak kadar ezik ve işsiz değilim çok şükür, sadece orada insanların özellike kadınların beğeni uğruna yaptıkları rezillikten bahsettim. Yorumla strasbourg2022 2 ay Gerçekten rezillik hele hele yaşlı teyzeler bile dadanmış Yorumla
minikbarbye Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Keşfete düşmez hemen sürekli video atman lazım 0 1 Yorumla Bratzzjade 2 ay Hım iş zor yani Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 33 , eic 33% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Saçma sapan hareketler mi yaptın laa 😂 0 2 Yorumla Bratzzjade 2 ay Sadece saçma hareketler yaptığım like aldı Yorumla bunasııladam 1 ay O beğenen bir kıtle de mevcut Yorumla
Buzor Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 90% 2 ay Nasıl video 0 1 Yorumla Bratzzjade 2 ay Normal ışte oturdum çektim yüzümü mdmd Yorumla
şimşekmcqueen0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 2 ay burayw yaz adını 0 3 Yorumla Bratzzjade 2 ay Saçma şeyler attım ya zkkckcox Yorumla şimşekmcqueen0 2 ay ne gibi Yorumla Bratzzjade 2 ay Bilmem ben saçma biriyim sadece ondan kaynaklı Yorumla
Nympzex Takip Et Xper 5 Yaş: 23 2 ay Bir anda patlayacak halin yok xd 0 6 Yorumla Bratzzjade 2 ay Ya hahha olsun bari biraz dah fazla olsaydı Yorumla Nympzex 2 ay Zamanla oda olur aşko Yorumla Bratzzjade 2 ay Baya uğraşmam gerek Yani:(((( Yorumla Nympzex 2 ay Hemde bayaa 😃 Yorumla Bratzzjade 2 ay Of ya apzkxososlsldd Yorumla Nympzex 1 ay Çektiğin videoyu görebilir miyim jxjxjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sende herkes gibi meme popo göster beğeni gelir...
Hayır... o zaman ben 3 like ile devam
Sen öyle mi yaptın
@strasbourg2022 hayır ben tiktok kullanacak kadar ezik ve işsiz değilim çok şükür, sadece orada insanların özellike kadınların beğeni uğruna yaptıkları rezillikten bahsettim.
Gerçekten rezillik hele hele yaşlı teyzeler bile dadanmış
Keşfete düşmez hemen sürekli video atman lazım
Hım iş zor yani
Saçma sapan hareketler mi yaptın laa 😂
Sadece saçma hareketler yaptığım like aldı
O beğenen bir kıtle de mevcut
Tiktok dan sonrasini okumadim
Oda sana fazla sjfjdj
(!)
Nasıl video
Normal ışte oturdum çektim yüzümü mdmd
burayw yaz adını