Güncellemeler
1 ay
lütfen teknoloji den anlayanlar yardımcı olabilirmi
telefonum bozuldu farklı bir telefona watsap yükledim yedeklemeyi kabul etmeme rağmen mesajlar geri yuklenmedi neden olabilir gün içinde kendi kendine yükleme olur mu zaman alan bi islemmi yedekleme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnternette bu şekilde öner iile karşılaştım. Belki yardımcı olur sana
Yedeklemenizi geri yüklemek için:
Yeni Android cihazınızın, yedeklemenizin kayıtlı olduğu Google Hesabına bağlı olduğuna emin olun.
WhatsApp'ı yükleyin ve açın, ardından numaranızı doğrulayın.
Sohbet ve medyalarınızı Google Drive'dan geri yüklemek için, sorulduğunda GERİ YÜKLE'ye dokunun.
peki watsap yüklü şuanda silip tekrarmi yüklemem gerekiyor
şu an mesajların gelmiyorsa tekrar baştan denemek en doğrusu olur. Zaten giden gitmiş görünüyor.
ya tek bi mesajım gelse sadece yeterli kızımın yurt dışı ilaci için başvuru rapor kod iban şifre bilgileri nasıl alıcam ilacı şimdi bilmiyorum
teşekkür ederim bu arada yardımcı olduğun için inşallah sorunum çözülür
Denedin mi tekrar? Olmadı mı yine? Bir de bu bilgilere tekrar ulaşamaz mısın aldığın yerden?
özele gelir misin acil olarak? yazamadım sana
Duydun mu beni arkadaşım?
Yüklemek çok kolay ama çok kritik adımlar var. O adımları dikkatlice ve titizlikle yaparsan yüklenir
nedir o kritik adımlar 2 kere yükledim sildim sonuç değişmedi maalesef
Eski telefon klasörünü yeni telefona kopyalayıp, whatsapı indireceksin. Daha sonra kurulum aşamasında sana sorucak yedek bulundu diyecek. Yedeği geri yüklemeyi seçeceksin
eski telefonum açılmıyor ekran kırıldı şifreyi kabul etmiyor galiba ekran algilamiyor
Eskisini pc ye takıp içindeki dosyalara erişebiliyor musun
yok maalesef şifreyi kabul etmiyor 2 şifreli uygulamalar
Dosyaya ulaşsan yapılır da açılmıyosa zor
Abla sohbeti dışarı aktarabilirsin
mesajlar yokki ablam nasıl aktaricam bilmiyorum 1mesajim çok önemli kızımın yurt dışı ilaç alma kod şifre iban bilgileri watsap üzerinden başvuru yaptım şimdi nasıl alıcam bilmiyorum
Hmm anladım abla, aklıma başka yöntem gelmedi 😔
Ben de eşimin whatsapp msjlarini geri yüklemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
maalesef kimsenin bilgisi yok galiba
En kısa zamanda bulacağm o mesaj lari
bende yedeklemeyi açmıştım ama sohbetler geri gelmemişti bana da yardımcı olun
sorunu bilen biri çıkarda ikimizinde sorunu çözülür inşallah
umarım
Yedeklemeyi açsamda benimde mesajlarım hiç bir zaman gelmemiştir hiç anlam verememişimdir bu duruma
Yedekleme ile