İnternet & Teknoloji 1 ay Bütün sosyal medya hesaplarınızı kapatmayı düşündünüz mü? MekanınSahibiHande Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Şu an instagram, burası, Twitter, snapchat, WhatsApp ne varsa hepsini kapatasım var Bütün sosyal medya hesaplarınızı kapatmayı düşündünüz mü? Cevap Yaz 14 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
s Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 386 cevap paylaştı. Düşündüm, kapattım ve üç senedir falan kafam rahat :) 1 2 Yorumla MekanınSahibiHande 1 ay Bende kapattım burası kaldı sadece 😌 Yorumla Sosyetic_SheqiiL 1 ay En güzeli Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Hepsi kapalı bi KS var 😂 aşşşırı mutluyum ya kimse beni bilmiyor öldüm sanıyorlardır herhalde sjdjsjdmsjdsk 0 2 Yorumla MekanınSahibiHande 1 ay Yok bilmemesi için değilde ne bileyim insanları görmekten sıkıldım artık Yorumla frenchgirl16 1 ay Bende sırf o yüzden kapattım. Yıllar önce 😂 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 32 , eic 85% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 856 cevap paylaştı. Kapatmadım; ama kullanımımı geçen senelere göre iyice azalttım. Tiktok, Telegram, Snapchat kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hayır düşünmedim hiç. çünkü zaman geçirmeyi seviyorum sosyal medya hesaplarında. bana iyi geliyor bu sıralar diyebilirim. 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Önceleri evet burası için düşündüm Instagram için de düşündüm. Şu an için hayır düşünmüyorum 0 0 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 58 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 358 cevap paylaştı. Bu yıl içinde KS'yi kapatmayı düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Yaelafadeev Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 ay Düşündüm hatta kapattım 0 5 Yorumla MekanınSahibiHande 1 ay Hangisini Yorumla Yaelafadeev 1 ay Facebook ve İnstagram ailem ve akrabalarımla olan bağımı tümünden koparmak istediğim için sosyal medya hesaplarımı bile sildim Yorumla MekanınSahibiHande 1 ay İyi geldi mi? Yorumla Yaelafadeev 1 ay Fazlasıyla Yorumla MekanınSahibiHande 1 ay Tamam yapıyorum Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. yoo 🙄 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 26 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 559 cevap paylaştı. Düşünmedim 0 2 Yorumla MekanınSahibiHande 1 ay Düşünss Yorumla Kâl-Ell 1 ay hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Düşündüm, kapattım ve üç senedir falan kafam rahat :)
Bende kapattım burası kaldı sadece 😌
En güzeli
Hepsi kapalı bi KS var 😂 aşşşırı mutluyum ya kimse beni bilmiyor öldüm sanıyorlardır herhalde sjdjsjdmsjdsk
Yok bilmemesi için değilde ne bileyim insanları görmekten sıkıldım artık
Bende sırf o yüzden kapattım. Yıllar önce 😂
Kapatmadım; ama kullanımımı geçen senelere göre iyice azalttım. Tiktok, Telegram, Snapchat kullanmıyorum.
Hayır düşünmedim hiç. çünkü zaman geçirmeyi seviyorum sosyal medya hesaplarında. bana iyi geliyor bu sıralar diyebilirim.
Önceleri evet burası için düşündüm Instagram için de düşündüm. Şu an için hayır düşünmüyorum
Dayanamaz yine açarsın
İncir reçeli ye
Bu yıl içinde KS'yi kapatmayı düşünüyorum.
Düşündüm hatta kapattım
Hangisini
Facebook ve İnstagram ailem ve akrabalarımla olan bağımı tümünden koparmak istediğim için sosyal medya hesaplarımı bile sildim
İyi geldi mi?
Fazlasıyla
Tamam yapıyorum
Hayır düşünmedim
yoo 🙄
Hiç biri yok zaten
Düşünmedim
Düşünss
hayır
Kapatma