Şuanki uygulamalar bu konuda eksik tam manasıyla yaşanılan şehirdeki kullanıcıları gösteren kategorilerin olduğu bir uygulama yapmayı planlıyorum
Kullanırım
Kullanmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şuanki uygulamalar bu konuda eksik tam manasıyla yaşanılan şehirdeki kullanıcıları gösteren kategorilerin olduğu bir uygulama yapmayı planlıyorum
Zaten çok var ve güvenilir değil %90 erkek var gerçekten kız görmek zor oraya giren kızında gö*ü kalkıyor kıza yavsayan yığınla erkek o kız erkek dengesini çözersen olur eskiden guzel para vardı bu uygulamalarda artık oda yok ilgi azaldı knk
kanka haklısın ama gerçek profil garantisi olursa birde pazarlamayı iyi yaparsam oluır diye düşünüyorum
Knk çoğu gerçek profil zaten ama denge yok %90 erkek %10 kadın tuşa basıyorsun erkek kız istiyorum diyorsun erkek djdjxjdjsk yani dene ama ciddi ciddi girişme para kazanacam derken zararlı çıkma
anlıyorum teşekkürler
Cevap
3Cevap
O işte para var. biraz da eğlenceli olursa iyide reklam yaparsan ve güzel çalışır ve kullanımı basit olursa tutulur
aynen dostum
Gereksiz olurdu bence
Neden
tabi öyle olması muhtemel fake hesaplara izin verilmeyen bir uygulama olsa
Bu tarz uygulamalar bana göre değil kullanmam
Abi işsiz misin
hayır ben ticari olarak düşünüyorum yani iş olarak
tinder yani?
çalışmıyor o sadece konuma ve kategorilere endeksli olacak mesela ünilerde eklenebilir gireceksin kategoriden istediğin yeri sadece oradaki kişileri göreceksin ve bazı alanlar zorunlu olacak
Tinder var zaten
konum olayında zayıf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?