5 yıl öncd falan facebook hesabımın şifresini unuttum. Ve hç bi bağlantm da yok yani yardm edebilen var mı
1 ay
Arkadaşlar facebook hesabımı geri alabilen vrmı?

Evet, Facebook hesabınızı geri almanız mümkündür. Aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Facebook hesabınızın güvenliği sayfasına gidin: https://www.facebook.com/settings?tab=security
"Hesabımı Bul" seçeneğine tıklayın ve "Unutulan Şifre" seçeneğini seçin.
E-posta adresinizi veya telefon numaranızı girerek hesabınıza erişim talep edin.
E-posta adresinizi veya telefon numaranızı doğruladıktan sonra, şifrenizi sıfırlamanıza olanak tanıyan talimatları izleyin.
Eğer e-posta adresiniz veya telefon numaranız da güncel değilse, Facebook destek ekibinden yardım isteyebilirsiniz. Bağlantı kurduğunuz tüm e-posta adresleri ve telefon numaraları hakkında detaylı bilgi vermelisiniz, böylece Facebook destek ekibi sizin hesabınıza nasıl erişebileceğinizi belirleyebilir.
Çok denedim bunu yine de sağl🤎
Rica ederim
Cevap
4Cevap
E postanda kayitliysa e posta şifresi ister numarada kayıtlı ise numaraya şifre gelir başka türlü geri gelmez diye biliyorum
Binarkadaşımın hesabını kurtarmıştım ama kişisel bilgilerle oluyo bence kimseye verme
Kişisel hiç bilgi yok sadece eşimle bekarlığımızda ayrıyken ortak kullanıyodk.
Göze aldm
Şifresi yoksa alamazsınız
Eposta adresin falan yok muu
Yok maalesef. Hesaba kayıtlı e posta ne bilmiyorm ve de numara yok
Sağol🤎
Peki instagram alınır mı bitane de instagram varda
yaz bana
En İyi Cevap