İnternet & Teknoloji 1 ay İnstagram kullanıcı bulunamadı ne demek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Engellemiş mi, hesap mı kapatmış? İnstagram kullanıcı bulunamadı ne demek? Cevap Yaz 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
MelisaDurgun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% 1 ay Sen de onu engellemiş olabilirsin ben bir kere aynısını yaşamıştımmm hfkfhskfbd 0 1 Yorumla Soran 1 ay Hayır engellemedim Yorumla
karaqin1 Takip Et Yoda Yaş: 40 1 ay Engellemiş değişik hesaplarla dene yine ayniysa kapatmıştır 0 2 Yorumla Soran 1 ay Yine aynı Yorumla karaqin1 1 ay Dondurmuş veya kapatmış hesabını o halde Yorumla
Çok_zorlaniyorum Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 ay Google gir herhangi birini arat diyelim Acun Ilıcalı / şöyle bir şey olması lazim sonra aratma yerine gir hptt yazıyor ya en üstte oraya bas acun yerine aramak istediğin nicki gir arat cikiyorsa engellemiş çıkmıyorsa kapatmış 0 7 Yorumla Soran 1 ay Tamam Yorumla Soran 1 ay Üzgünüz sayfa bulunamadı yazıyo Yorumla Çok_zorlaniyorum 1 ay Hesabını kapatmış aynısını yaşadım ordan biliyorum Yorumla Soran 1 ay Yazık depresyondaydı Yorumla Çok_zorlaniyorum 1 ay Aha aradığın kişi benim kesin fhsifjdkd Instagram adı utku muydu Yorumla Soran 1 ay Hayır Yorumla Çok_zorlaniyorum 1 ay Tüh be Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sen de onu engellemiş olabilirsin ben bir kere aynısını yaşamıştımmm hfkfhskfbd
Hayır engellemedim
Engellemiş değişik hesaplarla dene yine ayniysa kapatmıştır
Yine aynı
Dondurmuş veya kapatmış hesabını o halde
Google gir herhangi birini arat diyelim Acun Ilıcalı / şöyle bir şey olması lazim sonra aratma yerine gir hptt yazıyor ya en üstte oraya bas acun yerine aramak istediğin nicki gir arat cikiyorsa engellemiş çıkmıyorsa kapatmış
Tamam
Üzgünüz sayfa bulunamadı yazıyo
Hesabını kapatmış aynısını yaşadım ordan biliyorum
Yazık depresyondaydı
Aha aradığın kişi benim kesin fhsifjdkd Instagram adı utku muydu
Hayır
Tüh be
Ulannn.. gece gece kahrolduk
Engellemiş
Engellemiş
engellemiş
Engellemiş