Opera uygulamanın adı chrome gibi internete girme aracı ama galiba sen başka bir uygulamada kullanmak için vpn arıyorsun. Ben sadece yasaklı sitelere gireceğini düşünerek opera dedim. Eğer başka uygulamalarda kullanmak istiyorsan başka vpn programları kullanman lazım o konuda da bilgim yok maalesef
Niye acaba yorumda biri vpn sayesinde aldım dedi ödülü turkcellin bi uygulamasıydı peki nasıl bağlanırım ayarlar kısmında var sunucu adresi falan yazıyor neyi yazmam lazım anlayamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Vpn bizim ülkemizde bağlanamadığın veya kendini başka ülkede gibi göstermeni sağlıyor kullanma derim ben
Bazı uygulamalar hiçbir ayar yapmadan girmeni sağlıyor zaten
Hangi uygulama o bana internet hızı için lazım benimki çok yavaş ödül kazanamıyorum
Opera uygulamanın adı chrome gibi internete girme aracı ama galiba sen başka bir uygulamada kullanmak için vpn arıyorsun. Ben sadece yasaklı sitelere gireceğini düşünerek opera dedim. Eğer başka uygulamalarda kullanmak istiyorsan başka vpn programları kullanman lazım o konuda da bilgim yok maalesef
Muhtemelen opera kullanıyorsun. Yasaklı sitelere erişim için olduğun konumu başka bir yer gibi gösterirsin.
Opera derken anlamadım ben normal bi uygulama kullanıyorum internet hızı için lazım bu vpn hızlandırıyormuş galiba
Vpn hızlandırmaz. Aksine yavaşlayabilir. Gizlenmek ya da tr den yasaklı bi yerlerlere erişmek için. ya da iş vb özel durumlar için kullanılır vpn ler
Niye acaba yorumda biri vpn sayesinde aldım dedi ödülü turkcellin bi uygulamasıydı peki nasıl bağlanırım ayarlar kısmında var sunucu adresi falan yazıyor neyi yazmam lazım anlayamadım
Opera yükle uğraşma
Vpn bu bunu yaz diyenin dediğide yazılmaz. Bütün trafiğini birine ellerinle teslim etmiş olursun
İnternetten indirmeniz lazım
Yardımcı oluyum
Yardımcı olayım
Ayarlarda var nasıl bağlanıcam onu anlamadım sunucu adresi falan bişeyler yazıyor
Youtobe da videolar var izle
Yardımın bu muydu boş çeneli
Bişey derdim ama değmezsin
Yordomco oloyom