İnternet & Teknoloji konusunda 543 cevap paylaştı.
2015 de almıştım hala duruyor lenovo g510 modeli 2.000₺ uçak gta5 bile oynatıyor ama değişim şart ancak piyasa almış başını gitmişken bilgisayara para veremem
10 yıldır kullandığım emektar bi bilgisayarım vardı. Son 1 yıl içinde yenisini topladım. 10 yıl kullandığım PC'yide yeğenlere verdim bi 10 yılda onlar kullanır artık fsdkj
Hayır 17 yaşımdan itibaren çalışıyorum yazılımcı olarak hatta kurumum uni okumamı istemedi diye uni bile okumadım yazılımda diplomaya değil bilgiye önem veriyorlar hanımefendi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Daha bu yılbaşında kendime hediye olarak aldım. :) 1 ay olmak üzere...
Hadi Kendime Yeni Yıl Hediyesi Olarak Aldığım Bilgisayarı İnceleyelim! ↗
Ben bilgisayarımı kendim topladım. Şu an en eski olan şey psu ve hdd sanırım.
M2 de aldım SSD de. Bu ay ekran kartımı ve monitörümü yeniledim.
Yani en eski parçası 4 senelik. En yenisi 1 senelik diyebiliriz.
Parçaları hep değişse de bayadır benimle.
Hangi mmorpg bu
@-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Rise online.
Knightin çakması diyorlardı o sanırım
Evet o.
Silkroad oymardım eskiden aklıma geldi iyi geceler
@-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ İyi geceler. SRO da iyiydi. old but golds.
2015 de almıştım hala duruyor lenovo g510 modeli 2.000₺ uçak gta5 bile oynatıyor ama değişim şart ancak piyasa almış başını gitmişken bilgisayara para veremem
2 eller baya ucuz alınırmı sence %50 bir fark var
Güzel yani bakımlısı iş görür çok üst düzey değil ama gayet güzel bilgisayar
10 yıldır kullandığım emektar bi bilgisayarım vardı. Son 1 yıl içinde yenisini topladım. 10 yıl kullandığım PC'yide yeğenlere verdim bi 10 yılda onlar kullanır artık fsdkj
1 tane laptop var 7 yıldır kullanıyorum
1 tane masaüstü var 14 yıldır kullanıyorum ama şimdi bozuk maalesef
Bebeğimsuyla yeni tanıştık 😂
10 yıldır kullanıyorum ama oyun oynamıyorum babamla ortak kullanıyoruz ben film izliyorum arada babam kullanıyor genel de
Yazılımcıyım pcyi sürekli değişmem doğru değil 3 senedir benimle bebek i7 10 cu nesil işlemci halen genç halen tutkulu dmdmmdldkd
Çok afedersiniz yazılımcı olmak için oldukça gençsiniz de eğitim falan mı aldınız lise ile birlikte?
Hayır 17 yaşımdan itibaren çalışıyorum yazılımcı olarak hatta kurumum uni okumamı istemedi diye uni bile okumadım yazılımda diplomaya değil bilgiye önem veriyorlar hanımefendi
Yazılımcıyım ben o yüzden sordum. Yıllardır o kadar kodlama eğitimini boşa almışız o zaman. 😄
Valla tebrik ediyorum sizi. Aşağılama amacım yok. Güzel bir meslek seçimi bu yaşta harika.
Vay be sizi tanımak istedim şimdi :)
Hangi yazılım dillerini biliyorsunuz? Alanınız ne?
Phyton, Java, JavaScript, C++, Php, Pascall, Perl, Ruby.
MaşAllah :)
Öpüp alnıma koydum sizi :d
Estağfurullah. Hepsinde çok çok iyiyim diyemem unutuyoruz arada karışıyor vs insanız😂 genel olarak tamamının eğitimi var diyebiliriz sadece.
İletişimde olalım mümkünse
3 tane bilgisayarım var da şu an kullandığım 2 senelik. En son masaüstü sistem dizip bilgisayar mevzusunu kapattım
Laptop var, 2008 yılından kalma. Ama açılmıyor artık.
Bilgisayarın eski gibi duruyor sanki 20 yıllık
En az 20 sene vardır ay eski monitör böyleydi arkası tüplü 😅 MSN vardı kamera takar konuşurdım
O yüzden en güzel bilgisayar aslında tüplü olanlardı
Bilgisayar ve elektronik aletler midemi bulandırıyor artık
10 yıldır kullanıyorum ama süreli yeniliyorum
Bu bilgisayarlarla ilk çıkan lcd monitörlerin samimi zamanlarını özledim
2016'dan belli kullanıyorum. Bir tane masaüstü vardı o şu an rahmetli oldu.
Ablacım senin PC millatan kalma 😂 bı Windows 10 yükle yaw
2003'te vardı halen duruyor sonra 2012'de laptop kullannaya başladık sonra akıllı telefonlar türedi.
Bende de iki tane var biri daha 2 aylık biri 4 yıllık