Simdi baktim olmuyor e postaya gonderdikleri mesaj olmuyor gorunmuyor hata veriyor şifre belirleyemedim şifremi unuttum diyorum e postaya gonderiyor ama gonderdigi sey hata veriyor
Yok sorun ayniysa benim dediğim gibi yap eger spam maile düşüyorsa onu tasiyacaksin yoksa linke tiklanmiyor olmazsa ara diyecem de sanirim 22 e kadar açık
Benimde ilk yapinca olmadi taşınacak yeri degistirince olmuştu su an unuttum nereye taşıdığımı ama sanirim genel kutusuna tadimistim olmamisti onu hatırlıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynen ben de yapamadim bir turlu watsonsa uye oldum sorun yok ama bunda sorun var iste
Ya of tamda lazımdı
Magazaya gidip ogrenmek gerekiyor cok sorunlu
Oyle bi imkanim su icin yok maalesef
Baska turlu olacak gibi degil ben cok ugrastim uygulamadan cok denedim olmadi internetten denedim olmadi
Acaba hep mi böyleydi 😶 yoksa yogunluktan falan mi indirim vardi ya 😭
Tahminimce hep boyle olmalı zaten uygulamanin yorumlarinda hep olumsuz yorumlar var
Yaaa tüh heveslenmistim tam da 😪😪
Ben yaptim şifre belirleyebildim seninki hala sorunlu mu?
Simdi baktim olmuyor e postaya gonderdikleri mesaj olmuyor gorunmuyor hata veriyor şifre belirleyemedim şifremi unuttum diyorum e postaya gonderiyor ama gonderdigi sey hata veriyor
Iste bende de öyleydi aradim kadin dedidiki o gonderilen maili tasimaniz lazim dedim öyle yaptim oldu bende spama düşüyordu taşıdım oldu
Onlar mı yapıyor benimde mi aramam gerekiyor
Yok sorun ayniysa benim dediğim gibi yap eger spam maile düşüyorsa onu tasiyacaksin yoksa linke tiklanmiyor olmazsa ara diyecem de sanirim 22 e kadar açık
Evet linke tıklayamiyorum kırmızı çarpı çıkıyor sarı renkte yazı yazıyor nasıl taşıybilirim peki
Hemen yukarıda taşı simgesi var
Tamamdır bakacağım teşekkür ederim
Yok maalesef taşıma yaptım olmadı
Benimde ilk yapinca olmadi taşınacak yeri degistirince olmuştu su an unuttum nereye taşıdığımı ama sanirim genel kutusuna tadimistim olmamisti onu hatırlıyorum
Bende bir türlü olmadı en iyisi en yakın gratise git orada yardımcı olurlar.
Gidebilsem maalesef su an icin gidemiyorum