AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Zekasızlık az kalır onlara biz beyin** diyoruz.
o sitenin varlığını geçen hafta burada keşfettim oldukça aptalca buldum
Bi de bahar yani. Kızın dişilik anlamda hiç bir albenisi yok yani.
Ben ederim çünkü orada ki icerikleri bulmak biraz uğraş sonrasi basit
Google ye yazınca bedava bulunan şeye para veren maldır o net... ve ayrıca
p*rno ya para veren ahlaksız ahmaktır
Bir erkek bu kadının neresini beğeniyor acaba güzelligi de yok. Nerdeyse 1 milyon ₺ kazanmış yazıklar olsun
Ben Instagram bile kullanmıyorum şu an bi KS bi wp var
Ilerdeki karımın çocuklarımın rızkını böyle basit kadınların bedenlerine harcayamam..
Eee bunu yapan kızlar çok mu normal düzgün oluyorda erkekler anormal oluyor tanışırken herseylerini ogreneceksin özellikle kızlar konusunda tmyedi ceddine kadar ögreneceksin
Bunu yapan kızlar derken? Ordaki basitlerden bahsediyorsan eğer kolay para kazanmanın yolunu bulmuşlar
Para yanlış insanların elinde olunca öyle oluyor maalesef
yani bu devirde herkes uçkurunun derdinden erkekler yüzyıllardır böyleler ve muhtemelen daha yüzyıllar boyu böyle olmaya devam edicekler o yüzden çok da şey yapmamak lazım
Bir toplumu bile bile cinsellikten mahrum ederseniz olacağı bu. Hayır kızmıyorum onları bu şeylere para vermeye itecek ülke şartlarına sitem ediyorum.
Nerde mahrumlar? Cinsellikten mahrum falan değiller
Açıkça ifade edemiyorlar. Bu siteden bile bir sürü istekli muhafazakar karşı cins tanıdım. Hiçbiri bu isteklerini karşılayamıyorlar. Karşılayamayınca bu sitelere düşüyorlar. Evet toplum ve din baskısı yüzünden mahrumlar.
Yine de bir nude için dünya kadar para dökmeye gerek yok zannımca.
Yok ama o kadar çaresizleşiyorlar ki yapacak başka şeyleri yok gibi hissediyorlar. Cinsellik normalleştirilmediği sürece de bu sektör büyümeye devam edecek ve giderek karlı hale gelecek. Öyle ki fiziği düzgün tiplerin geçim kaynağı olacak.
Bu site Amerika’dan buraya da bulaştı sonuç itibari ile cinsel açlıkla bi alakası yok. Yani olmamalı. Sanıyorum ki Amerika cinsellik konusunda bizim ülke insanı gibi değil di mi
Dünya çapında erkekler artık eskisi gibi cinselliğe erişemiyorlar. Kadınların beklentileri aşırı artmış durumda. Hipergami almış başını gidiyor. Kadınların neredeyse hepsi yüzde 10luk kaymak erkek kesimini istiyor. Kendi ayarında biriyle seks partneri olmak yerine bu kaymak kesimin onuncu kırığı olmayı tercih ediyorlar. Buna erişemeyen yüzde 90lık erkek kesimi de böyle sitelere akın ediyor zira cinsellik onların da ihtiyacı. Hipergami neslin devamı için önemlidir ama sosyal medya ile artık cılkı çıktı.
bu görsel tatminden başka bir olay değil yalnız para veriyorsun ve sadece fotoğrafa bakıp tatmin oluyorsun mu? Bu zeka geriliğini de aşar bu resmen psikolojik rahatsızlık
Fotoğrafa bakıp mastürbasyon yapıyorlar işte neresini anlamadın? Gerçekten seks yapabilse böyle şeylerle uğraşırlar mı sanıyorsun?
Neyse konuyu uzatmayacağım :D çok saçma hallere gidiyor. Aynen siz de haklısınız
İster beğen ister beğenme gerçek bu
Zeka ile alakalı bir durum yok. Tercih meselesi.
" Parasını veriyorsam karşılığını alıyorum."
Parasını öyle bir şeye veriyorsa beynini kullanamıyordur, zekasızın önde gidenidir net
Zevkler ve renkler tartışılmaz
Genel fikrimizi beyan ediyoruz. Kimsenin zevkini rengini tartışmıyoruz
Ne bu asabiyet 🤔 insanlar hukuk kuralları içerisinde dilediğini yapma özgürlüğüne sahipler. Kime ne bundan. O zaman amazon prime exen Netflix vs vs isteyen parasını böyle şeylere yatıranların zekasından da şüphe etmek gerekir.
Bir hizmet var ve bundan yararlanlara "zeka özürlü" muamelesi yapmak kimsenin hakkı da değil haddi de değil. 👍
Asabi değilim. Evet tabii ki ama diğer insanlara güzel örnek olmuyorlar, ben de yani bizler toplum ve halk olarak düşünce özgürlüğüne dayanarak bu konudaki fikrimizi böyle beyan ediyoruz. O karşılaştırdığınız programların amacı belli ve bu onlyfans denen sitenin de birbirleriyle o kadar bağımsızlar ki. Orada parasını nude ve birtakım başka görseller için çarçur eden erkek kişisinin zekasından şüphe ederim, çünkü bir çok üyenin de dikkat çektiği gibi bir sürü bedava site var. Şahsım adına konuşuyorum kimseye zeka özürlüsü muamelesi yapmadım.
👍
bence etmeli kerizlikten başka bir şey değil
Ne güzel soru kesinlikle etmeliyiz
🙏🌸
Saçmalama yaaa düzgün sor🤣
Bulaşma bana
Peki
Teşekkürler 😅
Baska soruna nasip🤣
Ne işe yarıyor bu site
Güncele attım ama :D
Aşko benim güncel bildirimleri kapalı pardon💘💘
Sorun yok. Şey yani işte nude için para veriyorlar falan :D
Onlyfans ne sitesi oluyor
Para karşılığında bedenlerinin görüntülerini satıyorlar
online esc0rtluk ama baska secenegi de varken paralısını seçiyo bu aptallık degil de ne
Ne sitesi bilmiorum ama sitelere para vermek akıl karı değil 😅
Onu bende anlamıyorum ya, hangi kafayla neden yapılıyor ilginç
OnlyFans para ve karşılığı olarak çalışır. Para verir ve hizmet alırsın. Saçmalık kısmı neresi tam anlamadım? Cesareti olmayanlar veya vücuduna güvenemeyenler'de millete çamur atmaya çalışıyor..
Erkeklerin bedavası dururken oraya para dökmesi saçma. Senin görüşün de baştan aşağı saçma. Cesaretle veya vücuduna güvenmemekle ne alakası var?
İstediği parayı istediğine verir. Görmek istiyordur, merak ediyordur, vakti yoktur ve kendini rahatlatmak istiyordur. Baştan aşağı saçma demen, dar bir görüş ve sonuç. Kendine güvenemeyenler, güvenenlere laf atıyor. Buradan yapmadım gözlemi, dışarıdan gördüm, duydum, fikir edindim. Sen böyle düşünüyorsun diye hepsi saçma olmaz dimi?
Parası çoksa fakire yardım etsin, bu basitleri zengin etmesin. Bu da benim fikrim ve düşüncem. Baştan aşağı saçma ve basit ayrıca ucuz. Nude atınca ona buna kendine güvenmiş mi oluyorsun?
Nude başka bu başka, profesyonel bir iş bu, attım boşal olayı değil. Amaç o ünlü havasını hissettirmek ve hayranlarına güzel anlar yaşatmak zaten. Fakire ister yardım eder ister etmez, kimse kazandığı paranın hesabını kimseye vermek zorunda değil. OnlyFans sayesinde ailesine bakabilen, okulunu okuyabilen ve yurtdışında hayat kuran insanları biliyorum ben, uzaktan konuşmuyorum. Model fotoğrafçısıyım ben.
Profesyonel bir iş mi :D yapmayın nolur ya. Bahar Candan gibi birininde kesin durumu anlattığın gibidir misal ailesine bakamıyordur evine ekmek götüremiyordur zaten kadının görevi ya bu. Neyse uzatmaya gerek yok. Bu sizin düşünceniz, benimki de ortada.
Konuya bu kadar uzak bakmak zor iş, uzatmaya gerek yok, bu dar görüşünüz ve bakışınızla hayatınız yeterince zordur zaten :D Ben geneli kastetmedim, hayatın içinden örnekler verdim belki empati denersiniz hayatınız'da ilk defa diyerek fakat gördüm ki, konuya çok uzaksınız. Nude dediniz başka bişey demediniz :D
Sizin kadar geniş midem yok bu konularda kusura bakmayın. Bizi annelerimiz temizlik yaparak büyüttü de, bana böyle şeyler ters. İşin kolayına kaçmak bu.
Genişlik değil hayata saygı bu, kimseyi aynı kaba sokmadan. Size ters işte, binlerce yaşam var. Kolayı veya zoru, uzaktan davulun sesi hoş gelir.
Aynn
Saldırganlaşmaya başlaman çok anlamsız.
Saldırmadım, seni yansıtmış dedim sadece. Ben kimseye saldırmam, tanımaya çalışıyorum sadece.. Seni anlamaya çalışıyorum,
Sorduğum sorularla mı tanıyacaksın beni? Herhangi birini veya bu sitede, sorduğu sorularla tanıyamazsın.
Görünen sadece soruların değil mi? Gördüğüm kadarıyla, düşünce yapını merak ediyorum. Sexist sorular sormuşsun fakat tam kıvamında ve dozajında bırakmışsın. O ince çizgiyi iyice ayarlamışsın başarılısın. Gif veya fotoğrafların kaldırılmış isyan etmişsin :D
Uff baya baya stalklanıyorum şu an. Cinsel yaşam konu etiketinde fenomen olan birinden o tür sorular görmek çokta acayip bir olay değil. Evet, açık saçık bir şey yoktu ama görsellerim kalktı, haklı bir isyandı
Stalk değil bir baktım. Cinsel yaşam konu etiketi demek, yeni sorular ne zaman gelir veya yeni görseller. İç Dünya'nı yansıtır bence, haklı tabii bende katılıyorum sana, cinsel yaşam fenomeni seksi bir gif paylaşamayacaksa neden böyle bir kategori olsun ki.
Cinsellik hakkında sorduğum sorular iç dünyamı yansıtmıyor. Hatta bu sitede sorduğum nerdeyse hiç bir soru 🙄
aaa öyle mi çok ilginç bir haber bu. Merak ettiğim asıl buydu işte bak yavaş yavaş çözüyorum seni
😒
selaaams onlarda dünden hazır canişkooo bak tam olarak böyle diycekler ben brazzerse, p*rno, onlyfans üyeyim demeye düüüünden hazır evet böyle söylerler sana
Evet çünkü onların tek derdi para yontmak
İnsanların nelere para harcadığı, neleri sevdiği onları ilgilendirir. Böyle insanları bireysel olarak sevmemek senin seçimin. Genelleme yapmanı hatalı buluyorum.
O siteyi kullanıp o kadınlara para yediren herkes benim gözümde aynı. Beyin fakiri, net
erkekte zeka ne arasın zaten
Eskortlara giden erkekleri de unutmayalım.
Cook sacma ya valla
zekadan ziyade bağımlılık ve asosyallik bence
Etmeyin, yok çünkü.
Aklı selim düşünen insanın yapacağı bir şey değil.
etmeliyiz. erkeklerden herşeyi bekleyin...
Evet edilmelidir bence
O mecrada içerik üretenler gerçekten çok kazanıyor
😃😃😃 komedi ya
Şüphe bile etmem sıfırdır benim için
kessinlikle etmeliyiz
Bir erkek olarak soyleyeyim, tam bir canım
Yani şüphe et ok kadar ücretsiz site varken
Evet bence onlar tam ml
Ahlaksız, sadece onlyfans değil diğer sitelerde de sapıklık yapanlar böyle.
Kesin evli olanlardir onlar
Dokunma onlyfansıma dokunma sapığıma!!!
Ağzı laf yapan bir erkek kadına rahat ulaşır
Uzak dursunlar benden
canım
G*rizkalılar olacaktı bu siteye para atan erkekler için
Anladım :D
Bence evet. O kadar paran varsa yani gerçeği var.
şimdi baktım da 15 dolar diyor aylık yani burdakiler de açmış KS den yani ne bileyim 3-5 tane şeftali fotosu görücem diye gir internete zibilyon tane var bedava :D
Aynen
Onlyfans ne
Onlyfans kısacası nude satın alabileceğiniz bir site. Vücudunu sergileyip kendini “emekçi” olarak gören insan topluluğu. Takip eden üyelere soyunarak para kazanmanın yolu. Periscope gibi sanırım.
Cok saçmaymış keriz gibi bide para mı veriyolar böyle şeylere
Veriyorlar işte. 🤦♀️
Eskiden yol kenarlarinda iş gorurlerdi simdi sanal alemde
Ve bunu savunan zihniyetler var. Gerçekten utanç verici
Çok dogru
Tamamı beyin. siz bunlar ayrı bir tür
Onlyfans ne kız 😂
Böyle bir sürü Abaza nude atsın, canlı şov yapsın diye bazı kadınlara para gönderiyor
Oha
Onlyfans ne?
Para karşılığında nude satın almaca
O neki
Parayla nude satın alıyorsun jsks
Nutella gibi mi 😜
Yahu :D hayır be
Parayla satın alinan ne. Varki Nutella dan başka 🤣
Ohooo ne yok ki :D
Ben köylüyüm ablam anlamam
Öte get fakir:D
Fakirim ama onlyfayans kullanmak istiyorum 😜😜
Fayans kullan sen :D
🤣🤣🤣
only fans gibi sitelerden para kazanan kadınların zekasından şüphe etmeliyiz
Onlar zehir gibi bence bulmuşlar böyle erkekleri yoluyorlar paso
he he aynen 👍👍
Sadece zeka az gelir bence
Aklı olan vermez zaten.
Olmayan bir şeyden şüphe etmek saçma olur
Sadece erkeklerin değil herkesin öyle
ayy böyleleri evlerden ırakk
Kadınların iğrençliğini bırakıp erkeklerin zekasına takılmakta yani çok akıllıca
bahar candanın olayı neymiş
Ya Parası var milletin sana ne
Sataşma bana :D asıl sana ne benim bu konu hakkındaki düşüncemden
İlk başlatan sensin ama
Ne başlatmışım 🙄
Onlyfans kullananlara yazıklar olsun filan
Kullandığım cümleleri kendi keyfinize göre yeniden biçimlendiremezsiniz. Bahar Candan olayına değindim orada, anladıysan tekrar oku
Gayet iyi anladım, buna saygı göstermek zor hala oralarda zor belliki
Sana da başkalarının düşüncesine saygı duymak zor geliyor anlaşılan. Bu daha kötü.
Ben saygı duyulması gerektiğini saygı duymana hatırlatıyorum sadece 😂
Bana bir şey hatırlatmadan önce kendin yap! :)
Kendimden dolayı hatırlatmak istedim zaten
Yapmadığını görüyoruz
Muhabbet farklı yere veriliyor
Nereye veriliyor 😒
Salla bye.
bb
Hacı o zaman sizde nude istedigimizde atın ne var yani