- Ev internetini sozlesme yeniledik 50 iken 75 yaptirdim altyapim destekliyor lakin asiri hiz dalgalanmasi oluyor sozde pcden hiz testinde 73 alabiliyorum ancak teledondan yaptigimda 50 40 25 npt 50 mb paket kullanirken telefondada neyse onu soyluyordu 50 50 hep sizce neden boyle?
Ev internetimde paket yükselttikten sonra hızda aşırı dalgalanma oluyor neden böyle?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hız arttıkca dalgalanma olur. Wifi üzerinden bağlanınca. Bu durum VDSL hatlarda olur genelde.
Modem kaynaklı olabilir. En az Wifi AC standartında ve 5Ghz bağlantı kullanın. Modemde, wifi ayarlarında bulunan kanal ayarları ile oynayın. Sinyal, çevredeki wifi sinyalleri ile çakışmasın.
Şöyle söyleyeyim 50 megabit pakette iken telefonda sıkıntı çıkmadı şimdi bilgisayardan denedim 73'ü alabiliyorum onda sıkıntı yok lakin telefon telefondan denediğim zaman elinden yukarısını alamıyorum bir de evin daha önce çeken yerinde çekmez olmuş sadece paketi arttırdım başka hiçbir şey yapmadım modemle ilgili neden böyle olmuş olabilir yani kaç yıldır çeken modem sabit hız alabildiğim modem 50 paket kullanırken elinin ellisini alabiliyordum
Stabil hız aralığı var o aralık dışında böyle dalgalanmalar oluyor. Eskiden bu yüzden hız limitlerini fazla arttırmıyorlardı artık saldılar sanırım.
Onu ben de biliyorum da hiç çıkmıyor ki yukarı aşağı insan
Tamam işte herkese böyle yaparlarsa öncelik alanlar ileride sizin gibi abonelerde geride kalacaktır.
Peki bunu yapabileceğimiz bir şey var mı yani itiraz filan mı edeceğiz yoksa ne bileyim tutup ne diyeceğiz modem güncellemesi mi yapın diyeceğiz ne diyeceğiz
Bu arada o senin dediğin muhabbet hat kaldırmayınca bağlantıda kesilme olunca hızı sabitliyorlar limit koyuyorlar hatta üstüne çıkmadığı için öyle kalıyor
Ara konuş bilemem ben sözleşmeni
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!