+1 yılİphone alacagina git 3310 al daha iyi, şarj takintin varsa 6 ay gider, biraz mantikli olun tonla para döküp sadece şarji uzun giden özelliksiz telefon aliyosunuz.. adı üstünde akıllı telefon alicaksin ve bu işi de en iyi samsung ile LG başi çekiyor.. iphone eskide kaldi.. galaxy s5 sayilamayacak kadar özelligi ve 1800 lira teknosa fiyati ile senin icin biçilmiş kaftan. (SÜRÇ-Ü LİSAN eylediysem affola gerçekler) (.)
05 Yorumla
Soran+1 yılsmsung alırsam sdc note serisinden alırım en azndn abim samsungda note serisi dışı aldırmaz. haa sana 3310 yetiyosa şu çağda buyur al kullan birşey denemz tercih. iphone neden eskide kaldı onu anlayamadım
- +1 yıl
de galaxy s4 var kullaniyorum, bu telefonu aldigimdan bu vakit laptop a ihtiyac bile duymadim. Amerikan malı diye marka yı yaptilar ve millette de marka takintisi oldu. Ben 2400-2600 lira para verecem fakat ne ailemdekilerle nede arkadasimlabluetooth dan dosya paylasamiycam, baska cihazi 3g ile ariyamiycam, ram i düşuk olucak, kamerasi ezik olucak.. hee senin çok paran varsa bilemem ama benim çope aticak param olmadigi icin gittim s4 aldim.. biraz kafani kullan büyuk ekran asla yapmayiz diyen bir marka ne hikmetse artik samsung a benzemeye çalişti, devir terse döndü niye çunku artik satiş rakamlari duştu bunlari goz onunde bulundur boş konuşma (.)
Soran+1 yılöncelikle boş konuşmuyorum asıl sen seçerek konuş. haa şu var ben yaklaşık 3senedr bluetooth değl whtspp kullanıyrm ayy o yok bak atamadm diye ölmedim. 3g kimseyi arama ihtiyacı duymadım hiç gerekli de bulmadm eksikliğini yaşamadm yaşamam. ram düşük ama gayet hızlı dondu diyen insanl tanışmdım. samsunga benzemek neden olsun onca tel büyük çıkarttı oda çağa uydu demek daha doğru. paramı sokağa atacak değilim ondan bu gayretim atsaydım bile sana bu üslubu tanımazdım.
- +1 yıl
l*n yürü git ne b. k yersen ye, gerçekleri anlatinca boyle olan karakteri zayif insanlarla hic muhatap olmadim olmamda, bu kadar gösteriş peşinde olmayin (.)
Soran+1 yılyazdıklarımdan tek bir cümle anlayamadığın ne kadar açık. bence de muhatap olma benle sevinirim.
En İyi Cevaplar
+1 yılOldu ki iphone 6 nız yamuldu çözümü var, her şeyin bir çözümü vardır üzülmeyin.. Videoyu izleyin yeter.
https://www.youtube.com/watch?v=AYo72E7ZMHM11 Yorumla
Soran+1 yılacayip alay etmişler
Ben plus almanızı tavsiye etmem 6 si gayet iyi. Hele de önceden de ıphone kullanıyorsanız sonrasında plus cok büyük gelıyor ben 6 kullanıyorum 5'den geçtim bu bile büyük geldi. Kii bnce plustan daha güzel. Bükülmesini apple gerçekten hata olarak göruyor. Ben 3 senedir ıphone kullanıyorum bir kere olsun donduğunu görmedim.
114 Yorumla
Soran+1 yılbenim ilk olcak alırsam iphone. büyük olsun istiyorum kçk tel. den bıktım inan. bükülmeyi kılıfla korurum sanırım zaten cepte taşıyan biri de değilim. sadece note4le aralardayım
Soran+1 yılsamsungda ne kullandn? neden önermiyosun?
Soran+1 yıliphone nasıl sağlam mı ona kıyasla herkes note serisi çok iyi samsungn telefonları içinde bambaşka diyo ya
Soran+1 yılplus için baya söylenti varya o bakımdan dedim
Soran+1 yılcepte taşımam bana artı oldu şnsa :) ama işte bükülme çok büyük bela bide garanti kapsamı değil dedi biri bilmem 3000 verip bşi olsa naparım :D bide herkes note4 diyo yanarım :D
Soran+1 yılahh ahh bilsem :)))
Soran+1 yılhahah çok sağol :)
Alan değil de almayan biri olarak. İğrenç pislik öğğ ben öyle kötü telefon görmedim. Hayır yani alamadığımdan değil yanlış anlaşılma olmasın :) :)
03 Yorumla
Soran+1 yılneden sevmedin bu kadar
Soran+1 yılhaaa :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Biraz daha bekle. Kullanıcışarın şilayetleri olursa ona göre karar verirsin. Forumları takip et. Bana sorarsan cihazın fazla sağlam yapısı yok. Dikkatli kullanmak gerekiyor. Elden düşürme testlerini geçemedi. Özellikle plusların ekran kırılma ihtimali daha fazla.
07 Yorumla
Soran+1 yıltel bozuldu o yüzden alcam illa ki sadece note4le aradayım
Soran+1 yılblackberry kullandm android ve ios hç deneyime sahip değilim :)) sadece note4 ve plus son çıkanlar eminm çk iyidr bide büyükler ya o yüzden düşünüyrm onları içimde iphone var biraz yalan değil ayrı bir havası var ama değmiyosa da onca para dökmeyim dedim
Soran+1 yılya tel bozuldu alcam hemen kısmetse inş. ama bu 2telden seçmem gerek
Soran+1 yıltşklr
Kasası alüminyum ve peşindeyken oturumdan yamuluyor duzeltiyo diyince de ekran patlıyor apple bunu kullanıcı hatası olarak görüyor bende almayı düşünüyordum ama eğilmesi sıkıntı ve kullandığım telefon plus dan daha büyük g3 kullanıyorum ve çok güzel ve memnunum
05 Yorumla
Soran+1 yılg3 yeni çıkmadı mı nasıl aldın hemen? ya ben cepte tel taşımam kılıf falan alcam yetmez mi. bide kullanıcı hatası görmüyo alıp inceliyo ona göre sanırım ürün yenileme falan
Soran+1 yıleee sonra noldu peki
Soran+1 yıltamir vs olmadı mı yani öylece nasıl kalıyo ki koca apple 1aylık ürünü öyle bıraktı mı onca şikayetle
ben 5s kullanıyordum telefonu birkaç kez düşürünce mahvetmiş olduğum için 6 plus almak için pupa'ya gittim ama açık söyleyeyim 5s bundan çok daha iyiydi. almadan geri çıktım.
04 Yorumla
Soran+1 yılneden ya o kadar ne soğuttu şekli mi
Soran+1 yılben note4 veya plus arasındayım zaten büyük istiyorum
+1 yıl5 ve 5s kullanan birisi olarak söylüyorum iphone 6 ve 6 plus a hayatta para vermem.
Hiçbir cazip yanı yok ha almak isterseniz siz bilirsiniz :)05 Yorumla
Soran+1 yılniye
- +1 yıl
Nedeni hiçbir gerçek yenilik yok işlemci aynı işlemci! Sadece kameranın diyafram değerleri artıyor.
Güzel yanı büyük kasa başka hiçbir cazip yanı yok :)
Soran+1 yılkamerası iyi yani sadece :). note 4 mu alayım yani
- +1 yıl
Note4 ü hiç incelemedim ama oldum olası samsungu pek sevemedim. :)
Hangisi hoşunuza giderse onu tercih edin neticede kullanacak kişi sizsiniz. - +1 yıl
https://www.apple.com/tr/iphone/compare/
Burdan inceleyebilirsiniz ;)
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÜstüne oturmada ne yaparsan yap... iphone6kilif.com/.../
03 Yorumla
Soran+1 yılhiç bir tel. mn üstüne oturma becerisi göstermedm zaten cepte taşımam taşıyacak olsam da o tel koyacak cep yok bende :D
Size bişey söyliyeyim. Ne ıphone 6 iyi nede ıphone 6 plus. Iphone 5s daha iyi daha çok özelliği var. bir tek 6 da ram yüksek görüntü kalitesi. 5 ile 5s ile aynı eş değer. Tavsiye etmem boşuna ona okadar para veriyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılya almışken son çıkanı alırım açıkçası 5le kıyaslama değil de note4le kıyaslama yapma çabasındayım bn
Ben şu an kullanıyorum gayet memnunum sen ne için telefon alacaksın istediklerine bağlı?
017 Yorumla
Soran+1 yılya kamerası internet bide donmasın
- +1 yıl
O dediklerinin hepsi en iyisi o kamerası 8 megapiksel ama hd olduğu için daha kaliteli daha güzel..
Donmaya gelsek m7 işlemci olan bir telefon nasıl donarki hayata donmaz..
İnternete gelirsek eyer netin iyise telefon pcden farkı olmaz..
Hatta nasıl biliyormusun ben pcye girmiyorum çünkü telden girmek daha kolay..
Soran+1 yılnote4le arasında kaldım
Soran+1 yılne yüklemek iseyblrm diye düşünüyrm bnun için açıkçası
Soran+1 yılya bluetooth senelerdr kullanmam whtspp atarım hep. bide ben olsa olsa shop yüklerim oda onda vardr sanırım. bulamayacağım ne lazım olablr ki ama di mi
- +1 yıl
Aynen normal programlar var bazı ücretli olup ücresiz bazı sitelerde olan uygulamalar onu atma sorunu var yani crack programlar..
Onlarada fazla gerek yok bence hız olsun herşey güzel olur emin olun..
Birde ben 4 yıldır iphone kullanıyorum şaşmam samsung felan hepsini kullandım yok..
Hepsini kullandım ama iphone gibisini bulamadım..
Soran+1 yılişte bnde note4le arada kaldım abim çok ısrarcı da note3 kullanıyo
Soran+1 yılherkeste olması cidden sinir bir durum smsungn
Soran+1 yılhadi ya bilmiyodum zaten teknolojiden yana cahilim baksana bir teli seçemiyrm
- +1 yıl
Cahilikle alakası yok alacam birden güzel olsun diyorsun..
Çok normal bende senin gibiyidim her telefonu kullandım ama yok olmuyor..
Ama iphonede şu var farklı buldugum herzaman aynı değil..
Sürümleri geliyor herzaman yeni bir özelik oluyor yani iphoneyi aldığın zamandan sonra değişmeler olacaktır ama samsung öyle değil neyse o..
Soran+1 yıldeğşim olması sürümden mi
Soran+1 yılanladım :)
2 hafta bekledim tek kelime muhteşem fakat çokta doyurucu efsanevi bir telefon olduğğunu söylemek doğru olmaz... ama tavsiye ederim güzel telefon
00 YorumlaPlus mükemmel mutlaka al. Kot cebine giriyor dert etme. iPhone sonunda büyük ekran yaptı tam yaptı. Telefon yıkılıyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılcepte taşımıyorum zaten de note4le aradayım
Soran+1 yılseçeblrsem cumay alcm inş :))))
Soran+1 yılben seçeblrsem o ikisinden birini haber veririm :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen altı aldım bir kere 6 plusın hiç estetiği yok. Almadan önce buradan inceledim zaten.
10 Yorumla
+1 yılBu kadar ahmak olmayın gidin sony xperia z2 , z3 alın. Bir tane özelliğini sayın desem sayamazsınız :D
10 YorumlaPlus aşırı gereksiz denebilecek kadar büyük. Galaxy'leri de o yüzden sevmem zaten. Kotumun arka cebine sığmalı. Ayrıca normal 6, 5'ten zaten büyük
03 Yorumla
Soran+1 yılben cepte taşımam ki bide büyük istiyorum da
- +1 yıl
Kotunun arka cebinden calarlar o telefonu:)) kendimi ornek veriyim ıphone 4 yeni cıktıgında aldıgımın 9. Gunu arka cep bile degil bildigin yan cebimden caldılar :D uretici olsam sırf millet arka cebine veya herhangi bir cebe koyamasın diye buyuk telefon uretirdim:D
Ben alıcam. Abi telefonun değeri düşmüyor. Note 4 ü seneye aldığın fiyata satamazsın ama iphone u neredeyse aldığın fiyata satabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılevet oda büyük bir artı yön ama bn satmak için almıyorum ki aldım mı 3sene kullancm
+1 yıliphone alcağıma üstüne 2 milyar daha koyup temiz bir araba alırım daha iyi :D
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSony Xperia Z3 varken Iphone 6 plus parayı çöpe atmaktır.
16 Yorumla- +1 yıl
çok donuyor ama sony ya
Soran+1 yılherkeste sony diyo ya
Cevap sahibi+1 yılSony Xperia Z3 kıyaslamada Iphone 6 plus'ı teknik özellikler olarak nerdeyse ikiye katlıyor.
Soran+1 yılya öyledir belki ama bna sony tel gibi gelmiyo foto makinesi falan evet ama tel sony ne bileym içim ısınmıyo
Cevap sahibi+1 yılSırf isminden dolayı çok daha düşük özellikli 1 gün şarjı zor giden bir telefon istiyorsun. Artık sana kalmış.
Soran+1 yılismen değil de sağlamlık için bide fiyat kırılmıyo
Galaxy Note 4 al, donanımsal olarak çok iyi bir cihaz. Tasarımıda güzel. Çok fazla, vakit geçirmek, eğlenmek içinde uygulaması mevcut.
14 Yorumla
Soran+1 yılzaten bu iki cihaz arasındayım sen note4 mu aldın
Soran+1 yılne zaman
3 haftadır kullanıyoeum. Şu an tek sorunum uygun jelatin yok ekrana. Olanda milimetrik kesmiş sadece dokunmatik kapanıyor. Bükülme olayı zorlarsan oluyor hikaye yani.
011 Yorumla
Soran+1 yılbaşka nasıl
Soran+1 yılkamera ve batarya öncelikle ha bde bükülme olayı
- +1 yıl
Kamera 8 MP seri çekimlerde çok iyi pozlar yakalaybiliyorsun ve seç butonuna tıklayıp en iyi pozu seçiyorsun. Batarya 3000 mAH yakındı sanırım. Sabah şarj ediyorum yüzde 100 dolu 3G tüm gün açık gibi anca gidiyor. Eskiden 4S kullanıyordum. Bir de ben 128 Gb aldım hafızayla uğraşmayayım diye. Bükülme derken bükülmüş gibi durmuyor benim telefon. Zaten sıranın üstüne koyuyorum ama sadece bir yanı çizilmiş o kadar. Çarpınca metal kısmı zedeleniyor ama.
Soran+1 yılbaya hassas yani
Soran+1 yıl64 alcm kısmetse.
Soran+1 yılinternetten mi sipariş vereyim. öyle olursa garanti işim olsa nereye başvuru yapcm ben İstanbul'da değilim çnkü
Soran+1 yıltşklr
Apple Kimlikli , Apple'a uygulama geliştirmiş Yüksek Mühendisim :D
soruları alayım..06 Yorumla
Soran+1 yılbatarya :D
- +1 yıl
iPhone 6 nın bataryası 1810 mAH gücündeyken
6 Plus'ın ise 2915 mAH gücüne sahip
Bu değerler uçurur, ortalama 1500 mah cihazlar 1 gün dayanıyor karma kullanımda sen hesap et
buyur resmi değerlerin fotosu :) ;
https://i.hizliresim.com/Qg3M2V.jpg
Soran+1 yılyani demek istedğim tel birleşik ya batarya hemen bitmeye başlasa ne olcak nasıl düzeltme olck. bide kamerası ne alemde note4ten iyi mi
- +1 yıl
yaklaşık 3000 mAH lik bir batarya hemen bitmez :) , Ortalama bir ömrü var bataryaların örneğin 1000 Şarj limiti var diyelim her gün şarja taksanız bu 2.7 seneye tekamül eder, Kamera Lensi olarak Apple dünyanın en iyi lens firmasıyla çalışır isveçli,1.5 mikron piksel boyutlu ve ƒ/2.2 diyaframlı kamerası mevcuttur , Note 4 30 fps ile çekiyorken iPhone 60 fps ile çekiyor, ben inceledim baariz belli iphone tonları çok daha doğal örn. bir çiçeği çektiğinizde renkler mükemmele yakın
Soran+1 yılbenim için donmasın şarjı sağlam olsun ve bide kamerası önemli zaten başka oyun müzik falan kullanmam bn bide candy crush hastasıym o kadar :D
+1 yılAlmalısın bence Büyüklük konusuna takılma alışınca bir sıkıntı olmuyo
02 Yorumla
Soran+1 yılben zaten büyük istiyorum da note4 mu plus mı bilemedm
- +1 yıl
Kesinlikle plus ;)
Biraz dandik ve cokta rahat degil, iphone 5 daha iyi
03 Yorumla
Soran+1 yılaldın mı
Soran+1 yılneden beğenmedin cuma gününe kadar bende alcam da note4 ve plus arasındayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugün Apple store'daydim. Boyle bir garanti uygulaması olamaz abi. Millet cihazin surasi bozuk diyor tak sifir urun veriyorlar. Gozumun onunde art arda 3 cihazi tak sifirla değiştirdiler.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFarkindaysan Apple storedan bahsettim. Türkiye de su an sadece 2 yerde var ve senin bahsettiklerin applein yan garanti sirketleri.
Gizli Üye(30-35)+1 yılalma normal 6 daha iyi ama ben 4'ümden vazgeçemiyorum annemle 5 ini bana vermeye gönüllü oldu ama istemedim
01 Yorumla
Soran+1 yılalla alla :)
+1 yılherkesin elinde son çıkannnn çok bir gereği varmış gibiii
00 Yorumla
+1 yıl5s forever.. Performans olarak tabi geçen ay aldım 6 yı sevmedim bu daha iyi geldi bana
16 Yorumla
Soran+1 yıltercih tabi ama ben büyük istiyorum
- +1 yıl
Note 4 net!
Soran+1 yılniye
- +1 yıl
Büyük çünkü ve 6 dan daha tatmin edici performansı
Soran+1 yılhız manasında mı
- +1 yıl
Genel olarak
+1 yılİphonenun içeriği değişmez zaten dış görüntüsü büyümüş ben 5s kullanıyorum ve pek bir fark yok
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım ama ben büyük istiyorum
Iphone 6 mı çıkmış o zaman iphone 5 alabilmek için doru zaman , gidim de iphone 3 alim bari
00 YorumlaSoruyu kaldır ve en yakın bir telefoncudan sipariş ver !! :D
00 Yorumla
+1 yılabimde note4 bende iphone 6 plus var ama hic memnun degilm note 4 cok cok iyi
06 Yorumla
Soran+1 yılniye memnun değilsin ve onun nesi bu kadar iyi. arada kaldğm iki cihaz sizde resmen :D
- +1 yıl
Note 4 cok daha hosuma gidiyor ozellikler hemen hemen ayri birinde olan ozellik digerinde yok onlarda cok uzun burdan yazsam olmaz detayli bir sekilde ama ben note 4 derim
Soran+1 yılyazsan hiç fena olmaz ya
- +1 yıl
Cok uzun benim izlenimlerim :D
Soran+1 yılonca para vercem yap bir kıyak yaa :/
- +1 yıl
Tamam iste note 4 diyorum ben senin sevdigin ozellikleri bilmedigim icin bisey demem cok dogru olmaz
+1 yılhacı 6 plus alıcaktım gittim 94 model şahin aldım sonra dayanamadım 6 plus ta aldım süper yani :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl(Y)
Gizli Üye(36-45)+1 yılaz çakal değilsin, hemen bulacan zengin veletleri, ona göre yavaştan yavaştan yavşıyacan demiiii..
12 Yorumla
Soran+1 yılhay mantık silsilene
- +1 yıl
euehuheuheue
aç karnınızı doyurun bence.. seneyede 7 çıkacak o zaman napıcaksınız
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 593 cevap paylaştı. Sony candır Nokia kullanıyorum ama elime para geçse sony alcam
00 Yorumlatek kelimeyle kaçırma
08 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılbatarya?
Soran+1 yıltelefona sabit di mi batarya?
Soran+1 yılbiri demişte var herhalde yorumlarda yazılmş
iphone 8 i bekliyorum çıksın iphone 3 alcam :)
40 Yorumlafakirliğin gözü çıksın...
00 Yorumla
+1 yılO kadar zengin olsam note 4 alirim
05 Yorumla
Soran+1 yılzaten ikisi arasındayım da neden note4
- +1 yıl
şu an note2 kullaniyorm bundada memnunum bu boyleyse iki kati nasildir tahmin edemiyorum :)
Soran+1 yılalla alla seni nesi bu kadar mutlu ediyo :) kime desem 3ü buysa4 nasıl diyoda onu çağrıştırdın
- +1 yıl
Sarj olarak. hiz olarak. Goruntu kaliteside guzel :)
Soran+1 yılanladım :)
Ben aldım çokta memnunum
00 Yorumla
+1 yılSamsung'a benzemiş b*k gibi
20 Yorumla
+1 yılTam bir teknoloji harikası
014 Yorumla
Soran+1 yılkullanıyo musun aldın mı nesi harika :)
- +1 yıl
Kamera, hız, ekran boyutları, ios 8.2 ye özel uygulamalar. Tek kötü yönü ele oturmuyo ama şık
Soran+1 yılbüyük istiyorum zaten sorun değil ama batarya ve kamera ne alemde
- +1 yıl
Kameranın arkasına parmağımı yaklaştırdım parmak izimi görebildim, ve batarya da yine diğer modellerde de olduğu gibi pek dayanmıyo. O kadar veriden dolayı çabuk bitiyo
Soran+1 yılhani çıkmıomuş ya bozulma vs sorunu olunca veya yeni batarya almak istersen o zaman nasıl olcak
- +1 yıl
Valla ben de bundan önce 4s vardı bir arızası olunca garantiye gönderiyodum ve sıfırı ile değişim yapılardı 2 kere değişim aldım. Yani o olayları garantiden hallet. Yeni bataryayı da applenin sitesinde bulursun
Soran+1 yılbatarya ürüne sabit değil mi yani çıkmıyo dediler
- +1 yıl
Öyle de hani kılıf gibi bataryalar varya ondan bahsediyosun sandın
Soran+1 yılyoo kendi bataryasını söyledim bozulsa veya sürekli tükense ne olacak diye? kılıf batarya nedir?
- +1 yıl
Kılıfta da şarj alma yeri var onu da dolduruyosun ve şarjın bitince onu takıyosun ve şarjın olmuş oluyo. Yani %200 şarjın oluyo :D
Soran+1 yılaaaa hiç blmiyodum linki varsa atar msn
- +1 yıl
şu an telefondayım ve dışardayım eve geçince atarım. Ama 6 pluslar için çıktı mı bilmiyorum. 4s in vardı kullanıyodum
Soran+1 yılpeki o zaman unutmazsan sevinirm
- +1 yıl
Tamam
+1 yılbir keresinde iphone'nun menüsünü gezmiştim :(
10 YorumlaBüyük ekrana da alıştık sayesinde.
00 YorumlaAlmadim almanda param yok
00 Yorumlaiphone kadar mal bir telefon yok. s
15 Yorumla
Soran+1 yılniye
Soran+1 yılpahalı oluş mu mal yaptı
gereksiz büyük. 6 ideal.
00 YorumlaiPhone yani. Ne diyebilirim ki ?
00 Yorumlateknosa da oynadım güzel telefon :)))
00 YorumlaHala buralardamisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİc organlarimdaki bu eksikler diyip susuyorum:D
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamadm :D
Kesinlikle almalısın
06 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılneye bayıldn :)
Soran+1 yılsiri?
Plus alma normal al
05 Yorumla