İnternet & Teknoloji 1 ay Telefonunuzda yalnızca bir fotoğraf bulunabilseydi, bu ne olurdu? Deniz Unay Takip Et Sosyal Medya Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Telefonunuzda yalnızca bir fotoğraf bulunabilseydi, bu ne olurdu? Telefonunuzda yalnızca bir fotoğraf bulunabilseydi, bu ne olurdu? Cevap Yaz 39 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Minass1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 33% 1 ay Kendim olurdu herhalde tek hakkımı başkasına vermek istemem 2 0 Yorumla
sarımınlaciverti Takip Et Xper 7 Yaş: 115 , eic 99% 1 ay En sevdiklerimle beraber olan aile fotoğrafı olurdu 1 0 Yorumla
Umutsuzvaka0307 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 96% 1 ay İlginç bulduğum herhangi birşeyin fotosu olabilir.. bir çiçek, böcek vs 1 0 Yorumla
JamaisV Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 95% 1 ay Kendim olurdu heralde yüzümü unutmamak için çok ciddi bir konu bu sorunla karşı karşıya kalmıştım bir ara 😳 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sanırım bu olurdu 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Bu olurdu sjsjsdjs 0 2 Yorumla Frdeliff 1 ay Buna çok güldüm niye gülme emojisi yok bu sayfada ya Yorumla frenchgirl16 1 ay 😂 Yorumla
Mihrimah19 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 ay Evrenin resmi olurdu heralde , bakıp bakıp bu ihtişamın sahibini düşünür daha çok tefekkür ederdim… 1 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 1 ay Bi tane mi? Babamla olan fotoğrafımı seçerdim. 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kendi fotoğrafım 1 0 Yorumla
YAKUP0033 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 ay NAMJOON'umun bir fotoğrafı olurdu Hot olursa çok iyi olur🔥 1 17 Yorumla JamaisV 1 ay 🙂 Yorumla YAKUP0033 1 ay Sendemi BTS DİNLİYOSUN Yorumla JamaisV 1 ay Evet ismimden anlaşılmıyor mu 😂 Yorumla YAKUP0033 1 ay Galiba biasın Tae Yorumla JamaisV 1 ay Kim söyledi Yorumla YAKUP0033 1 ay İsminin Sonda V var sjsjsj Yorumla JamaisV 1 ay Hayır o isimde bir şarkı var ama gerçekten de Taehyung biasım 😂 ayrıntıyı fark etmemişim şaşırdım biraz hiçbir yerde belirtmedim çünkü 🙃 Yorumla YAKUP0033 1 ay Abi hiç hatırlamıyorum şarkıyı Yorumla YAKUP0033 1 ay Mükemmel Yorumla JamaisV 1 ay Şarkı mı 😅 Yorumla YAKUP0033 1 ay Hayır denk gelmesi Yorumla JamaisV 1 ay Tamam 😅 bence de jsn Yorumla YAKUP0033 1 ay Bu arada senin instagramda fan hesabın var ise oradan konuşalım dilersen Yorumla JamaisV 1 ay Bütün hesaplarımı fan hesabı gibi kullanıyorum zaten pek bir fark yok bzbzbzn özel bir hesap açmadım yani ama en alakasız olanı söyleyebilirim. Kimseye vermiyorum normalde ama senin sorun olacağını düşünmüyorum çok uzattım farkındayım 🙂 Yorumla YAKUP0033 1 ay Sorun değil @taeguukiew Yorumla YAKUP0033 1 ay İstek atabilirsin🙂 Yorumla JamaisV 1 ay 👍.. Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı. Sevdiğim sanatçıların bir fotosu olurdu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kendim olurdu herhalde tek hakkımı başkasına vermek istemem
En sevdiklerimle beraber olan aile fotoğrafı olurdu
İlginç bulduğum herhangi birşeyin fotosu olabilir.. bir çiçek, böcek vs
hırs...
Kendim olurdu heralde yüzümü unutmamak için çok ciddi bir konu bu sorunla karşı karşıya kalmıştım bir ara 😳
Bu olurdu 👑
Sanırım bu olurdu
Bu olurdu sjsjsdjs
Buna çok güldüm niye gülme emojisi yok bu sayfada ya
😂
Evrenin resmi olurdu heralde , bakıp bakıp bu ihtişamın sahibini düşünür daha çok tefekkür ederdim…
Babamın fotoğrafı olurdu
Bi tane mi? Babamla olan fotoğrafımı seçerdim.
Annemin fotoğrafı
Çocuklarımın fotoğrafı tabiki
Aile fotoğrafı olurdu
Kendi fotoğrafım
NAMJOON'umun bir fotoğrafı olurdu Hot olursa çok iyi olur🔥
🙂
Sendemi BTS DİNLİYOSUN
Evet ismimden anlaşılmıyor mu 😂
Galiba biasın Tae
Kim söyledi
İsminin Sonda V var sjsjsj
Hayır o isimde bir şarkı var ama gerçekten de Taehyung biasım 😂 ayrıntıyı fark etmemişim şaşırdım biraz hiçbir yerde belirtmedim çünkü 🙃
Abi hiç hatırlamıyorum şarkıyı
Mükemmel
Şarkı mı 😅
Hayır denk gelmesi
Tamam 😅 bence de jsn
Bu arada senin instagramda fan hesabın var ise oradan konuşalım dilersen
Bütün hesaplarımı fan hesabı gibi kullanıyorum zaten pek bir fark yok bzbzbzn özel bir hesap açmadım yani ama en alakasız olanı söyleyebilirim. Kimseye vermiyorum normalde ama senin sorun olacağını düşünmüyorum çok uzattım farkındayım 🙂
Sorun değil @taeguukiew
İstek atabilirsin🙂
👍..
Kendi fotom tabkde
Kedimin fotoğrafı olurdu %90
Mezuniyet fotoğrafım.
Sevdiğim sanatçıların bir fotosu olurdu