İnternet & Teknoloji Telefonunuzun son 3 rakamına göre naptınız dsfklşs? plzweed Takip Et Xper 6 Yaş: 109 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Telefonunuzun son 3 rakamına göre naptınız dsfklşs? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Selana gomez le film izlemek 0 0 Yorumla
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bülent Ersoy’la okulda film izliyormuşum. Onu bilmem de biz gerçekten her hafta okulda en az iki ders The Office izliyoruzzzz 0 1 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl The Office zaten bizim aile geleneğimiz gibi bir şey zatenn. Akrabalarım dahil ailedeki herkes en az 2 kez The Office’i baştan sona bitirmiştir. Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kankamla okulda oje surmusuz. Benim niye bundan haberim yok😄 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kankamla evde film izlemişiz. İyi bari ucuz yırttık. 1 0 Yorumla
NonMonogamist Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olum çok ayıb bişe çıktı 0 2 Yorumla plzweed +1 yıl ne çıkt ısdkflşs Yorumla NonMonogamist +1 yıl Söylemem Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Nihat hatipoğlu ile cadde de içki içtik 😅 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 916 cevap paylaştı. sevgilimle çadırda bakıştık 0 6 Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Ööö çok iyiiiii bunu bende istiyom Yorumla s Taciiiii +1 yıl Ben de sma bir sevgilin yokk :( Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Nerden bildin la skskskdödmd Yorumla s Taciiiii +1 yıl Sevgilim olcaktı o dkdjdıd iki harf yan yana ya Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Haa pardon smdkdkd Yorumla s Taciiiii +1 yıl Öyle işte xkxkxkxksks Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sevgilim ile lunaparkta dövüştük 0 0 Yorumla
sngr35 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 55% +1 yıl Kankamla tünelde dövüşmüşüz ne var bunda :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Selana gomez le film izlemek
Bülent Ersoy’la okulda film izliyormuşum. Onu bilmem de biz gerçekten her hafta okulda en az iki ders The Office izliyoruzzzz
The Office zaten bizim aile geleneğimiz gibi bir şey zatenn. Akrabalarım dahil ailedeki herkes en az 2 kez The Office’i baştan sona bitirmiştir.
Kankamla okulda oje surmusuz. Benim niye bundan haberim yok😄
Kankamla evde film izlemişiz. İyi bari ucuz yırttık.
Olum çok ayıb bişe çıktı
ne çıkt ısdkflşs
Söylemem
Nihat hatipoğlu ile cadde de içki içtik 😅
sevgilimle çadırda bakıştık
Ööö çok iyiiiii bunu bende istiyom
Ben de sma bir sevgilin yokk :(
Nerden bildin la skskskdödmd
Sevgilim olcaktı o dkdjdıd iki harf yan yana ya
Haa pardon smdkdkd
Öyle işte xkxkxkxksks
Nihat hatip le okulda bakıştık
Sevgilim ile lunaparkta dövüştük
Hadise ile caddede bakışmışız….
Kankamla tünelde dövüşmüşüz ne var bunda :)
Sevgilimle okulda dövüştük ne alaka
Eski sevgilimle sinemada dövüştük
Bülent Ersoy’la okulda film izliyormuşum.