İnternet & Teknoloji 2 ay İnternetsiz mesajlaşmak? haru09 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 evet bu başlık altında bir kaç uygulama gördüm ama ne kadar doğru en işe yararı ne sizce? İnternetsiz mesajlaşmak? Cevap Yaz 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Pronari3 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 2 ay var bikaç tane. iletişim için bluetooth kullanıyor olabilir. yakında olman lazım yani mesajlaşacağın kişiyle 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 86% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 462 cevap paylaştı. Sms dışında öyle bir uygulama yok.cut. 0 1 Yorumla haru09 2 ay anladım teşekkürler ^^ Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 37 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sms ola bilir 0 1 Yorumla haru09 2 ay yok öyle değil direk beleş diye firechat signal offline mesenger tarzı (umarım doğru yazdım) şeyleri sunuyolar onlardan bahsediyodum :'D
SonBaharQ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 2 ay Öyle bi uygulama sanmıyorum yok 0 3 Yorumla haru09 2 ay firechat başta gelmek üzere bi kaç şey sunuluyo ama Yorumla SonBaharQ 2 ay Bağlantı lazım ya da telsiz tarzı bişey lazım vardır bellki ama sanmıyorum Yorumla haru09 2 ay anladım teşekkürler yardım için ^^ Yorumla
Akbulutmersin Takip Et Yoda Yaş: 24 2 ay Bip işini görür 0 8 Yorumla haru09 2 ay mantıklı aslında- Yorumla Akbulutmersin 2 ay İnternet bu devirde kolay bulunur aslında. Sınırsız sosyal paketlerden sınırsız internet yapiliyor Yorumla haru09 2 ay öğrenciyim para zor yetişiyo paketlerde pahalanmış hayır 10 gb alıyorum ne ara bitiyo onuda anlamıyorum zamanımın çoğuda milletle çene yapmakla geçiyo Yorumla Akbulutmersin 2 ay Hattın nedir Yorumla haru09 2 ay turk telefom ama turkcell e geçicem sanırım Yorumla Akbulutmersin 2 ay Vodafone geç Yorumla haru09 2 ay ucuz iyi çeken bişiler lazım ama vodafone öylemi? Yorumla haru09 2 ay 3 xper olmadığım için yazmama izin vermiyo sistem- Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
var bikaç tane. iletişim için bluetooth kullanıyor olabilir. yakında olman lazım yani mesajlaşacağın kişiyle
Sms dışında öyle bir uygulama yok.
cut.
anladım teşekkürler ^^
Sms ola bilir
yok öyle değil direk beleş diye firechat signal offline mesenger tarzı (umarım doğru yazdım) şeyleri sunuyolar onlardan bahsediyodum :'D
Öyle bi uygulama sanmıyorum yok
firechat başta gelmek üzere bi kaç şey sunuluyo ama
Bağlantı lazım ya da telsiz tarzı bişey lazım vardır bellki ama sanmıyorum
anladım teşekkürler yardım için ^^
Bip işini görür
mantıklı aslında-
İnternet bu devirde kolay bulunur aslında. Sınırsız sosyal paketlerden sınırsız internet yapiliyor
öğrenciyim para zor yetişiyo paketlerde pahalanmış hayır 10 gb alıyorum ne ara bitiyo onuda anlamıyorum zamanımın çoğuda milletle çene yapmakla geçiyo
Hattın nedir
turk telefom ama turkcell e geçicem sanırım
Vodafone geç
ucuz iyi çeken bişiler lazım ama vodafone öylemi?
3 xper olmadığım için yazmama izin vermiyo sistem-
Yaramaz