Hayır ya siz çok daha insancılsınız o direkt laf koyup kaçıyordu bide sınır bozuyodu Ha mesela asla da anlaşılmak için daha net cevap vermekle uğraşmazdı itici bir durum Siz oturup açıklar sohbet edersiniz hiç sinir bozucu durmuyor
Neee senle konuştum mu Allah allah Demek ondan aşina oldum Oha hafızana bak nasıl hatırlıyorsun İnanamıyorum Ve şiir gibiyse o kesin benimdir Şdjkxxjıxıxıdızjjz Evet bir yerden aşinaydım sana berk kabağın pp seninkine benzeyince arka plan falan o sandım işte skkzkzoozosoos İyiki değilsin canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çünkü telefon da kamera da sensörler özellik mevcut ton ayarlama renk falan ayna bildiğimiz klasik görüntü 😅 hiçbir özellik yok yani ayna da
:///
Telefon ön kameraya geçince selfie olduğunu düşünüp otomatik filtre ve düzeltmeler uyguluyor. Ondandır.
Ahh ahhh
Berk kabak mi ne vardı sen o musun gıcık
Yok, alakam yok.
Pardon o zaman boş boş konuşuyordu o da
Bi an aşina oldum ppden
kjfdgjkfdsgjkfd Ben de mi boş konuşuyorum?
Hayır ya siz çok daha insancılsınız o direkt laf koyup kaçıyordu bide sınır bozuyodu
Ha mesela asla da anlaşılmak için daha net cevap vermekle uğraşmazdı itici bir durum
Siz oturup açıklar sohbet edersiniz hiç sinir bozucu durmuyor
Teşekkür ederim. Senle daha önce konuşmuştum galiba oradan hatırlamışsındır. Şiir gibi konuşuyordun o zaman şimdi normal 😂
Neee senle konuştum mu
Allah allah
Demek ondan aşina oldum
Oha hafızana bak nasıl hatırlıyorsun
İnanamıyorum
Ve şiir gibiyse o kesin benimdir
Şdjkxxjıxıxıdızjjz
Evet bir yerden aşinaydım sana berk kabağın pp seninkine benzeyince arka plan falan o sandım işte skkzkzoozosoos
İyiki değilsin canım
Ahha bu arada şaka olsun diye abarttım yoksa tanımıyom ha bahsettiğim kişi'yi o kadar
Aklında kaldığına göre tanıyorsundur 😂
Hayır bama laf soktu unutamadım lfkdd
Kin besliyorsun o zaman laf sokmak için an kollamakta ne bilim xd
Hahaha hayır an kollamıyorum tabii işim gücüm yok oturup düşüncek değilim sadece sordum o musun diye dllxlxpxoxoıcıcc
Yok değilim 😂
Hahahaggaga senin ismin ne
Herkese açık yazmam. 😂🤷♂️
Ne sır mı dmmdd
Yok sır değil, sadece kişisel bilgilerimi açık paylaşmak hoşuna gitmiyor.
Bende de var o dkdmxx
Takip atmıştım kabul etmedin, etmiş olsaydın özelden yazardım işte 😂
Ya hatırlamıyorum ki senin hafıza ne iyiymiş dkkdkd
Ha makyaj ha kamera aynı şey ayna ayna söyle bana var mı benden daha güzeli bu dünyada jvicififcic
ayna daha güzel gösteriyor bnnnnce
Ayna yanıltır hsjsjsj
Pis ayna
Maalesef ben de aynada daha güzel çıkıyorum nsjsjs
Şansss
Evet maalesef kimimiz telefonda güzel çıkar kimimiz aynada
Cldimi ayna telefon kadar iyi göstermiyor
Ten rengin ne
Buğday
Ondandır belki de
iPhone kulaniorsundur 😅
Ayna gerçek