İnternet & Teknoloji 2 ay İnstagram bozuk mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Anasayfaya bakamiyorum akis yenilenemedi yaziyor duzelir mi? İnstagram bozuk mu? Cevap Yaz 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
İk4126 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 85% 2 ay Çöküyor ayda 2 3 defa 0 6 Yorumla Soran 2 ay Duzelir mi peki Yorumla Soran 2 ay Ekran siyah hicbir seye bakamiyorum Yorumla İk4126 2 ay Siyahmi öyle bişe olmaz akıs yenilenmedi diyor genelde 1 2 saate düzelir Yorumla Soran 2 ay Akis yenilenemeyince hani bir sey gozukmez ya. Siyah gozukuyoe işte gorunmedigi icin :/ Yorumla Soran 2 ay 1-2 saat emin misin oldu mu hic sende de Yorumla İk4126 2 ay Genelde öyle düzelmezse 24 saat içinde genelde düzeltiyorlar Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 28 , eic 35% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güncelleme var mı bak bi 0 7 Yorumla Soran 2 ay Nerden bakicam Yorumla Soran 2 ay Hangisine baiicam detay ver lutfen Yorumla SAblaK 2 ay Google play veya app store dan bak güncelleme varsa güncelle ve yeniden başlat telefonu Yorumla Soran 2 ay Google playde guncelleme yok Yorumla Soran 2 ay Telefonu kapatip yeniden acim bi Yorumla Soran 2 ay Kesin olmucak da neysey Yorumla SAblaK 2 ay Çok garip o zaman bende sorun yok çünkü Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 70% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 505 cevap paylaştı. İnternetinden kaynaklı sanırım 0 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 303 cevap paylaştı. Bozuk değil 0 1 Yorumla Soran 2 ay Anasayfada akis yenilenemedi yaziyor siyah ekran gorunuyor hep Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Normal 0 9 Yorumla Soran 2 ay Oldu mu hic sen de Yorumla Soran 2 ay Ben de neden boyle oluyor Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hayır bir çok kişide gördüm Yorumla Soran 2 ay Duzelir mi peki :( Yorumla Soran 2 ay Gercekten biktim Yorumla Soran 2 ay Offfffff Yorumla Cevap sahibi 2 ay Büyüyünce geçer Yorumla Soran 2 ay Komik misin aw Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ergenlikten çıkınca diyorum o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çöküyor ayda 2 3 defa
Duzelir mi peki
Ekran siyah hicbir seye bakamiyorum
Siyahmi öyle bişe olmaz akıs yenilenmedi diyor genelde 1 2 saate düzelir
Akis yenilenemeyince hani bir sey gozukmez ya. Siyah gozukuyoe işte gorunmedigi icin :/
1-2 saat emin misin oldu mu hic sende de
Genelde öyle düzelmezse 24 saat içinde genelde düzeltiyorlar
Güncelleme var mı bak bi
Nerden bakicam
Hangisine baiicam detay ver lutfen
Google play veya app store dan bak güncelleme varsa güncelle ve yeniden başlat telefonu
Google playde guncelleme yok
Telefonu kapatip yeniden acim bi
Kesin olmucak da neysey
Çok garip o zaman bende sorun yok çünkü
İnternetinden kaynaklı sanırım
Bozuk değil
Anasayfada akis yenilenemedi yaziyor siyah ekran gorunuyor hep
Normal
Oldu mu hic sen de
Ben de neden boyle oluyor
Hayır bir çok kişide gördüm
Duzelir mi peki :(