Wifi dediğin ne oluyor tam olarak senin hep bunu tekrar ediyon da bir evde internet varsa zaten internet alamazsın ne olur kullandığın internetin sözleşmesi bitmek üzeredir geçiş yaparsın beğenmiyorsundur sorun yaşıyorsundur iptal ettirirsin başka bir internet alırsın wifi demek kablosuz internet bağlantısı demektir internetin kendisi olmuyor interneti kablosuz kullanmanı sağlıyor
Soran
+1 yıl
Evde bir tane internet var ama o beni ilgilendirmiyor benim aile durumlarda biraz karışık onu kullanamıyorum o yüzden almak istiyorum kendime o diğerinin sözleşmesi de yeni yapıldı diye biliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
2 yıllık sözlesme var ama sozlesme olmayanlarda var onlari kullanabilirsin Turknet varmis galiba sözlesmesiz ona bak
Az önce biri yazmış ondan gördüm bende yoksa daha önce hiç duymadım
Benim kuzenim almıştı ondan duymuştum ben de
Bir sürü şirket var hepsi de Türk telekom kullanıyor
Ya aradım az önce zaten wi-fi olan bir eve wifi alınamıyormuş o şubeden
Wifi dediğin ne oluyor tam olarak senin hep bunu tekrar ediyon da bir evde internet varsa zaten internet alamazsın ne olur kullandığın internetin sözleşmesi bitmek üzeredir geçiş yaparsın beğenmiyorsundur sorun yaşıyorsundur iptal ettirirsin başka bir internet alırsın wifi demek kablosuz internet bağlantısı demektir internetin kendisi olmuyor interneti kablosuz kullanmanı sağlıyor
Evde bir tane internet var ama o beni ilgilendirmiyor benim aile durumlarda biraz karışık onu kullanamıyorum o yüzden almak istiyorum kendime o diğerinin sözleşmesi de yeni yapıldı diye biliyorum
Ne yapacaksın o zaman telefonuna internet alacaksın
Faturalı çok sıkıntılı ya fazla fazla gelip duruyor
Ona gerek yok ayriyetten sadece internet yapabilirsin
Yaparsan sadece internet yaparım ama sınırsız internet değil ve ona rağmen kat kat fazla geliyor
Gelmez aldığın kadar ödeyeceksin kulanacaksın sadece aylık alacaksın paketler var
Yarın bi bakacam
Tt nette 1 yıllık tarife var
Sınırsız ev interneti mi
Evet fiyat daha yüksek oluyor 2 lik ten
Peki bizim evde zaten wi-fi var Bir tane daha alabiliyor muyum
Parayı veren düdüğü çalar
Oluyor yani
Genellikle 2 yıllık sözleşme yapıyorlar
Al kullan 1 sene sonra iptal ettir
İptal edince ekstra bir ücret alıyorlar
Sozlesmene bagli
Hepsinin cayma bedeli var ya