Telefon hattımı kırdım hattın kimin üzerine olduğu çıkar mı yoksa çıkmaz mı acil?

Çıkar. Belli tarihler arasında kimin üzerine olduğu tespit edilebilir. Tespit edilmese bile sizinle alakalı bir yere o numarayı verdiyseniz üniversite okul vs. gene tespit edilir
Vermiştim arkadaşa ama benim üzerime olduğunu bilmiyor telefon numarasını kaç senedir asla kullanmıyorum kırdım sorgulatsa atıyorum ismim nida , nida haydar gibisinden çıkar mı isim soy isim falan
Kişilerden mi bahsediyorsunuz devletten mi? Devlet her durumda bulur ondan kaçış yok. Mernis dataları ortalıkta geziyor. İlkokul çocukları sorgulatıyor. Onlar da bulur. Sonuç olarak eğer kişi isterse bulur. Yarım niyetle ararsa bulamaz
Hayır devlet tarzı kurumlardan bahsetmiyorum. Kullanmadığım hattı aradıklarında numara kullanılmamaktadır diyor. Mesela numaram var diyelim aradınız ama numara kullanılmamaktadır diyor o durumda da öğrenilir mi diyorum
Cevap
5Cevap
faturana baksa isminin ilk harflerinden çözebilir durumu.
Benim dediğim durum mesela benim numaram sizde var ama siz benim kim olduğumu bilmiyorsunuz, sorgulatmak istediğinizde çıkar mı
Ergenlik dönemimde çok pişman olduğum bir şey yaptım, babamın üzerine kayıtlı ama annemin kullandığı numarayı verdim, ama çok benim kim olduğumu bilmiyordu, 5 sene oldu 2 sene önce tekrar konuştuk onunla senin numaran bu muydu diyip annemin numarasını yazdı, hayır kullanmıyorum dedim ve korktum
Hat açık değil, kapalı ama çocuk benim kim olduğumu bilmiyor falan. Annemi arasa da ulaşamaz çünkü o numara iptal oldu kırdık kullanmıyoruz ama aratmak isterse babamın üzerine olduğu çıkar mı kim olduğum anlaşılır mı korkum var.
Ohhhhhh şükürler olsun
nedenini söylersen senin için bir göz atabilrim.
Maalesef
şahıs mı kontrol edecek devlet mi?
Yok normak bir insan
eğer ki şahıs önemli birisiyse bulabilir. ama değilse bulamaz diye düşünüyorum. çünkü hatlarla alakalı bilgiyi kimseye vermiyorlar.
aldatma kokusu hissediyorum inşallah çıkar
Yok hayır aldatma değil, duanızı geri alınız😅
Nereden çıkacak ya. Çıkmaz o
Rehbere kayıtlı değilse çıkmaz.
Sen. neden korkuyorsun bu kadar
Rehber e kayitliysa çıkar. Rehber kaydınız eğer 118 lerce yoksa çıkma. z zamanında buna onay vermişsiniz çıkar. Verirseniz yani
Evet pasif abonelik cikar
En İyi Cevap