Aslında satma sebebim de bu tamamen yoksa seviyorum ama işte napalım. Aslında garanti çözer büyük ihtimalle ama 1 ay veya daha uzun süre uğraşmak istemiyorum ve telefonsuz yapamam o kadar süre boyunca işte
1 ay
Telefonumun Küçük Bir Kusuru Var Ama Söylemeden Satsam Bunu Sorun Olur Mu?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yaa yapma öyle bir şey aldığı telefonu son parasıyla falan aldığını düşün yazık insanlara yapmayın böyle şeyler kusuruyla ne kadarsa sat gitsin için rahat eder sorduğuna göre de vicdan yapmışsın zaten.
Tamam da halledilir yaa garantiye verse
hahahaha senin satasın var ee tamam sat o zaman ne diyim ya farkederse seni bulursa napcan o zaman 😄😄
Şöyle diyeyim de hemen anlayacağı bir şey değil hatta anlamaz bile belki ama bende takıntı var
ben anlıyorum yani
ne abicim sorunu bize söylesene ona göre yorumlayalım
Telefonun interneti çekmiyor yani çekiyor ama çok az işte antenden kaynaklı %90 ama anlamazlar bile belki işte dediğim gibi
iyi tamam hadi ikna oldum sat o zaman 😄
Tamamdır o zaman
Sattığın kişinin ahını almak daha mı iyi sence söyleyip te az daha ucuza sarabilitsin mesela
Evet de halledilir yaa garantiye verse işte
Sen ver o zaman hemde memnunmışsun telefondan bu arada telefon ne
Tecno
Sorunu ne ki
İnterneti çekmiyor anteni mi ne sıkıntılı büyük ihtimalle. Yani çekiyor denebilir ama yeterli değil işte o yüzden anlamayabilir asla belki.
Peki hiç bi mağazaya gidip aynı model telefonun daha iyi çektiğini farkettin mi ya da baktınmı belkide bir sorunu yoktur güncelleme ile düzelir
Bence de yazılımsal zaten ama kendimi anten diye şey etmek istedim hep ama ne ettiysem düzelmedi adam olmadı bu telefon ki cidden seviyorum yani hoşuma da gitti telefon. Olay şu atıyorum ben a noktasınta 50 mbps hız alıyorum ama iki dakika sonra o 10 veya 15 oluyor ya işte bu benim için sinir krizi sebebi hatta daha da aza düşüyor bazen neden biilmiyorum ama internet benim için cidden önemli o yüzden bilmiyorum satmak da istedim yoksa cidden seviyorum telefonumu
Peki bu hızndeğişikliğini wifi de mi alıyorsun sim in kendş internetinde mi
Neler diyeceğini biliyorum ki o diyeceklerinin hepsini denedim. Wifi de sorun yok yani ben hissetmedim şu ana kadar. Sim kartımı değiştirdim işe yaramadı ki sonrasında operatör değiştirdim yine olmadı yani sorun o diyeceklerin değil inan bana
O zaman o marka telefonların içindeki modem dandik qualcom un çöpe attığı serileri olabilir
O kısmı bilemiyorum maalesef. Güncelleme ile çözülür mü de bilinmez yani durum bu
Sat sat gitsin boş ver
Mobde mi sorun wifi de mi
mobil
Telefonu 3g ye geçir belki faydası olur
yokk aynı ama 3g bir tık daha iyi genel olarak
Başka operatör denedin mi
Sim kart değiştim hatta operatör bile değiştim sen düşün gerisini...
Aynı evde farklı telefon Aynı operatör le denedin?
Evet de zaten operatör bile değiştim
Format at olmuyorsa sat o telefonu
Sıfırladım olmadı işte napalım her şeyi denedik
Sat gitsin
Bence söyle.
Neymiş sorunu
İnterneti çekmiyor yani çok az çekiyor
O bir şey değil ya gerek yok demene bile
Hmm demeyeyim o zaman
Yani vicdan yaptım bilmiyorum
Yok ya bişey olmaz o sizin modemle ilgilidir
Söyle