Güncellemeler
+1 yıl
SORUN ÇÖZÜLDÜ:
Türk Telekom’dan kaynaklı, 3G ile ilgili sıkıntı olduğu için böyle bir durumla karşılaşmışız. Böyle bir durumda telefonun uçak modunu açıp kapatırsak düzeliyormuş.
Türk Telekom’dan kaynaklı, 3G ile ilgili sıkıntı olduğu için böyle bir durumla karşılaşmışız. Böyle bir durumda telefonun uçak modunu açıp kapatırsak düzeliyormuş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnternet sağlayıcınız ile görüşün. Bir ihtimal çocuklar için güvenli internete girmiş olabilirsiniz. Farklı yansımalar yapabiliyor
Evde küçük çocuk yok
Sistemsel teknik bir hata mı yaptılar acaba
Faturanız ödenmediği için internetinizi kestik diye internet sayfasında mesaj geldi ama biz 16sından 16sına otomatik ödüyoruz imkansız yani
Demek ki birileri işini yapmamış. Arayıp sorunu anlatın. Resmi ya da özel hiç bir kurumun işini düzgün yaptığına yüzde yüz inanmayın. Özellikle dijital alanlarda
ilginç ilk defa böyle bişi görüyorum. Modem güvenlik duvarı falan mı etki ediyo acaba, yoksa wp ağının belirli bir kısmı mı engelli
Sadece wp değil Facebook görüntülü ve sesli aramada denedim ondada bağlantı yapmadı
bi kurumda felan değilsin dimi
Yok ev interneti kendimize ait
başka telefonlada deneyince aynısımı sadece 1 telefon mu
Annem babam ve benim telefon Wi-Fiye bağlı olduğundan üçümüzde de aynı bağlantı sorunu mevcut sanki görüntülü sesli aramalar için engellenmişiz gibi
modemin marka ne
Türk telekom
Müşteri hizmetlerini arayın.
Kendi internetini kullan bence