@sabrimkalmadiartik bütün aşklar nefretle başlar derler sen bence biraz daha düşün bunu derim sdfhjgf bu arada sevenim olduğunu duymak gurur verici duygulandirdin beni Şu an 🥲 @_cavbellaa_ oluruz vala efjgif
Hosafbeyinli sana ne girip çıktı ki yorum yapma gereği duydun onu anlamadım. Magarada yaşıyorum aynen gelmek istersen beklerim cesaretin varsa tabi ancak burdan sallayacak kadar ödleksindir.
Git çocuğum git yavrum uyu sen. anne sütünün erken kesilmesi sonucu oluşan çocuk örneği gibisin. Kalsiyum potasyumda eksik. Her alana espri yapmak için dalma cocugum git uyu sütünü de unutma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Kulaklığım mavi ve siyah
Beyaz ama kablolu Airpodslu günler dileğiyle tabi Apple şartıyla kaliteden taviz yok
Beyazda var siyahta genelde kombinime göre ikisinden birini tercih ederim
Maşallah herkese eski üyeliklerini tanıtıyorsun samimileşiyorsun helal. Birde burada kimse ile konuşmam diyordun :D
Seni alakadar etmez.
Sus ya eder gayet neyse gözüm üstünde! :D
Takipiçin kim?
?
Kulak içi olanlar siyah, gri, beyaz kulak üstü siyah ve beyaz
Beyaz siyah ve kırmızı renk var sdnf
Kapalı olupta bu kadar güzel olan birine hiç denk gelmedim. Tütütütütütü maşallah
@EagLe02 sjdhgf
Ayyy harbiii 👯♀️
Dikkat ettin dimi sende vallahi çelik yelek giydirecek cinsten kız. Valllahi dilim tutuldu girip bakıp bakıp cikiyorum profiline ruh hastası gibi 😂😂
Taam cokta şaapma da kakxlwncakmxlajxc
Napabilirim mesaj atmadım istek atmadım yani rahatsız etmeden güzel bakmak sevaptır mantığı ile hareket ediyoruz 😂
şansını deniyor skdjfchvfdsjk
Denesem istek atardım dürüst ol attım mi 😂
@EagLe02 kral mağaradamı yaşıyom günaydın mk
@HoşafAğızlı gerçekten ya sdhgf
kuscam öğğk
Susun kizzz
@sabrimkalmadiartik sen hoşlaşmışın bu çocuktan belli hadi nikah salonuna gidiyoz benden size 10 kilo ay çiçek yağı hadi gene iyisiniz
hahahahsdgf bizde nikah şahitleri oluruz artıkk
Seni severim hosaf ama hoşşt orada dur lcnslnekfnwld
@sabrimkalmadiartik bütün aşklar nefretle başlar derler sen bence biraz daha düşün bunu derim sdfhjgf bu arada sevenim olduğunu duymak gurur verici duygulandirdin beni Şu an 🥲 @_cavbellaa_ oluruz vala efjgif
Ahahkemdlfmelf
@sabrimkalmadiartikR andomunu kelebek görse ömrü uzamaz saniyesinde ölüp gider 💀
Hosafbeyinli sana ne girip çıktı ki yorum yapma gereği duydun onu anlamadım. Magarada yaşıyorum aynen gelmek istersen beklerim cesaretin varsa tabi ancak burdan sallayacak kadar ödleksindir.
@EagLe02 knk aranı kızlarla yapmaya çalısiyom dediğine bak aaa çok ayıp
Arkadaslar sakin olun diyom lan
Uyuyun lan
Ulan iyilik yapıyoz suçlu olduk yine iyimiii
@HoşafAğızlı Zıbarır mısınız artık arkadaşlar
Git çocuğum git yavrum uyu sen. anne sütünün erken kesilmesi sonucu oluşan çocuk örneği gibisin. Kalsiyum potasyumda eksik. Her alana espri yapmak için dalma cocugum git uyu sütünü de unutma
Ben kıza iltifat ettim başka bişi demedim. Kendisine yazmadım rahatsız etmedim bişi de demedim. Herkesi kendin gibi abaza bilme beyinsiz japon askeri.
Kulak içi olan yeşil , kulak üstü olan siyah
Pc kulakligi morla siyahlı
Gel laflayalım şişkinliğini alıyım
İçin şişti anlarımda bu soru nereden aklına geldi
Beyaz
Nar çiçeği
siyah
Siyah ve kırmızı
Geneli beyaz 😁
Siyah
Siyah
Siyah