İnternet & Teknoloji Sosyal medyada içerik üreterek en hızlı şekilde başarı elde edebilmek için hangi platformu tercih etmeliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor YouTube? Twitch? Tıktok? YouTube canlı yayın? YouTube Twitch Tiktok ve (canlı yayın) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sosyal medyada içerik üreterek en hızlı şekilde başarı elde edebilmek için hangi platformu tercih etmeliyim? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Twitch diyeceğim ama orada da çok fazla yayıncı var. YouTube en pratik yol gibi geliyor bana. Nasıl bir içerik üreteceğine de bağlı aslında ¢ 0 0 Yorumla
huwboy34 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Hızlı bir gelişme için tiktok daha mantıklı algoritması çok garip herkesin videosu izleniyor nerdeyse. 0 0 Yorumla
onlyfans_Maykil33 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Tiktok galiba ama hiç kullanmadım son zamanlarda çıkan herkesin orayla bağlantısı kesin var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Twitch diyeceğim ama orada da çok fazla yayıncı var. YouTube en pratik yol gibi geliyor bana. Nasıl bir içerik üreteceğine de bağlı aslında ¢
Hızlı bir gelişme için tiktok daha mantıklı algoritması çok garip herkesin videosu izleniyor nerdeyse.
Tiktok galiba ama hiç kullanmadım son zamanlarda çıkan herkesin orayla bağlantısı kesin var
youtube