hem fiyat hesaplı olması açısından hem de telefonda sorun çıkar da değişim yapmak için nereyi tercih etmeliyim sizce?
Media Markt
Vatan
Teknosa
Media Markt
Vatan
Teknosa
Valla vatan pc veya teknosa dan elden al bence bir arkadaşım teknosdan kapalı kutu iphone 11 aldı almadan önce sorun çıkmasından diye mağazada telefonu açıp kontrol ettiler tüm teknosa mağazalarında öyle yapıyorlar mı bimıyorum ya da öyle yapan biryerden al
Ben teknosa'dan daha önce telefon aldım ama telefon o kadar kötü çıktı ki kamerası çok kötüydü değişim yapmadılar
Şimdi de bir arkadaşım şey diyor ne kadar doğru bilmiyorum Media Markt defolu ürün satıyormuş
Cevap
1Cevap
Ben internetten aldım mağazalar kira bedeli bindiriyor taksitler uzuyor ama nette bütün siteleri eslestirdim en uygunu dan aldım çokta memnunum tavsiye ederim
En uygunu neresi
Hangi marka şarj ve kulaklık çıkıyormu
Xomi almıştım hepsi burada en uygun siteydi o zaman 128 GB şarj var kulaklık hatırlamıyorum yoktu sanırım kırılmaz cam vardı memnunum sukr
Hangi model ve ne kadar aldin
Hangi site
Pardon yanlış yere yazmışım başka bir yere soracaktım hangi site diye bu telefonsuzluk başa bela fakirlikten Zengin olsam alıp çıkarım bu kadar incelemem
Üç isimde birbirine yakın fiyatlarda satıyor. Alacağın telefonu belirledikten sonra internet sitelerinden fiyatlarını karşılaştırabilirsin
Bilindik bı yer olsun istiyorum bu üçünden biri olacak siz nereden alırsınız
Media Markt bulunduğum şehirde yok. Teknosa çalışanlarıyla da pek anlaşamıyorum vatan olurdu tercihim burada daha saygılı, efendi ve insancıl davranıyorlar
Yanlış anlamazsanız nerede yaşıyorsunuz merak ettim de çünkü ben her yerde şubesi var diye biliyorum Media Markt büyük bir yer olduğu için
Teknosa'da ben şöyle bir sorun yaşadım birkaç yıl önce telefon alacağım gene ama bana hiç hoşuma gitmeyen bir telefonu tavsiye ettiler ve bayağı bir övdüler yeni çıkmış bilmem ne herkes çok memnunmuş eve geldim sonuç hüsran hepsi aynı mı veya tezgahtarlık mı bilemedim
İlçesi ilinden daha büyük bir yerde yaşıyorum shsjs
Alacağın telefonu gitmeden önce kararlaştırman daha iyi olur
İlçe ilden daha mı büyük hangi il merak ettim doğrusu
Trakyadaki üç ilde de böyle bir durum var 😂
Trakya illeri gayet büyük
Sen oralimisin
Ama İnternet sitelerinden alınca kulaklık ve şarj cihazı çıkmıyor ona ayrı para mı vereyim ama İnternet de ucuz ikiside bklu degnek
Orada yaşıyorum
hepsiburada dan alabilirsin uygun baya ben ordan aldım
İçinden kulajlik ve şarj çıkıyormu
Vatan bende ordan almıştım
Hangi marka peki telefonda sıkıntı çıkınca değişim yapıyorlar mı yaparlar mı ki ben gittim yani şubede çok ilgisiz davrandılar demek ki şubeden şubeye fark ediyor
Samsung değişim yaparlar mı bilmiyorum ama benim aldığım şubenin çalışanları ilgiliydi
Hangi ildesin
Turk Telekom bayisi ozaman babam aldi orjinal ve sıfır uyguna almisti
Bizde türk Telekom kullanan yok faturali hat istiyolar yalnız turkcell Vodafone Telekom
Yo ne alaka
Babam Vodafonlu satan oluyo
Bana öyle dediler
Tam bazilari ole yapiyoda babam baska yere giti satti adam ona
Hepsiburadadan al
Trendyol nasil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?