Bilindik bir holdinge internetten vrs basvursu yaptim TC iban isim soy isim yazdim bana bugün whatsaptan işletme hesabı yazdı teyot için dogum bilgilerimi istedi ve parpara hesabim yoksa uygulamadan indirip yapmami sadece oradan transfer yaptıklarini söğlediler ben biraz şüphelendim neden sadece papara? sizce dolandirici mi
Güncellemeler
+1 yıl
Paparayı arayıp adıma hesap açildiğindan şüpheleniyorum diye kontrol sağlatayim mi
Papara ile olmaz ki, senin adını kullanarak para bile toplayabilir.
Cevap sahibi
+1 yıl
İptal ediliyorsa iptal et.
Cevap sahibi
+1 yıl
Edilmiyorsa bulaşma bir daha bu işe. İnsanlar kolay para kazanma peşinde, hayır niye iban değil de papara.
Cevap sahibi
+1 yıl
Şimdilerde çipli kartlara tek güvenim az da olsa banka kartları, diğer çipli sanal kartlara kolay erişim ile dolandırıcılık oluyor. İninal çipsiz kart bile hepsinden iyi fakat kullanım ücreti alıyor. Günümüz dünyası herşeyin içine etmekte, sanal kart kullanın diyorlar ama onun da hilesi var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dolandırıcı
TC ile bi şey olmaz ama doğum tarihi çok saçma
Ayn ne yapim sizce neredeyse tüm bilgilerimi aldılar
paparayi arayip adima hesap acilip acilmadigini ogrenmek istiyorum diyeyim mi
Holdingi arayıp teyit et Kafan rahat eder
aradim ve boyle bir şey yokmuş polisi şikayet edeyim mi
Şikayet et tabiki kimsenin canı yanmasın
Peki bu hani inkar minkar ederlerse beni de şikayet edip başim yanar mi benim de
Senin başın neden yansın 😂
Papara varsa bi sorun var demektir uzak dur
ayn bana da öyle geldo
Uzerine papara falan acmaya caliscaklardie
Peki açip açmayacaklarini nasil öğrenicem
Kod falan kimlik falan olmadan imkansiz
TC mi biliyorlar ismimi soy ismimi doğum tarihimi ve şu an adima hesap açilmiş mi diye baktim bankadan
whatsaap hesabini da engelledim
Acamazlar kimlik bilgieri de yetmez direk kimlik gerekli sen acacaktin hesabi e posta ile sifre atacaktin onlara onu istiyolardi yani
Cidden bence de bu kadar da slk değilim ya çok şükür şüphelendim
zaten başvururken bir şüphe duydum ama holding tanidik di ondan yaptim
Girer girmez kimse iban banka falan istemez zaten maasa yakin istenir o da iban
Peki sence. polisi arayim mi gerek var mi
Ya da arasam iş iyice uzayip başim ağrir mi
Ugrasma boş ver
Ben e devletden sorguladim adima bir hesap açilmamiş
Açılamaz zaten kolay degil o kadar
Sirketler paparadan odeme yapmaz
Yani bu holding vakfi varmiş hodingi arayip boyle birseyiniz var mi diye sorayim mi
Olur
aradim yok dediler
Güvenme dolandırıcı.
peki bilgilerimi verdim TC falan bir sıkıntı olur mu
yani ben başvuru yaparken vermistim
Papara ile olmaz ki, senin adını kullanarak para bile toplayabilir.
İptal ediliyorsa iptal et.
Edilmiyorsa bulaşma bir daha bu işe. İnsanlar kolay para kazanma peşinde, hayır niye iban değil de papara.
Şimdilerde çipli kartlara tek güvenim az da olsa banka kartları, diğer çipli sanal kartlara kolay erişim ile dolandırıcılık oluyor. İninal çipsiz kart bile hepsinden iyi fakat kullanım ücreti alıyor. Günümüz dünyası herşeyin içine etmekte, sanal kart kullanın diyorlar ama onun da hilesi var.
Banka kartı kullanmayın diyorlar. Alışveriş yaparken, senin durum farklı, sakın güvenme.
muhtemelen benim onayim gerekti uygulamadan o yüzden istediler sizce paparayi arayip bilgilendireyim mi
Hani adima hesap açilip açilmadigini öğrenmek istiyorum vs vs diye
Kontrol edebilirsin ama, girme bu toplara. Aferin yani watsap da işin içinde. 😅😏 Ben istesem bana vermezsin numaranı.
İstemiyorum de bir şey derlerse. Yok şu bu falan derse sizi şikayet edeceğim de bas engeli geç. Bir şey olmaz umarım.
Direk numarayi engelliyim mi
Kızlar bile paparadan para dileniyor artık, erotizm altında. 😅
Evet papara ne ya çocuk oyuncağı değil, sanal kart o. Engelle, sana ulaşamasınlar. Aferin yani sana. Neden bu kadar safsın, para için yapma bunları.
Ya herkes başvuruyor burslara
Ama bu papara, para diye yapmadığınız bir şey kalmadı. Ben hiç bir yerden almıyorum.
Evet sence bir şey olur mu ya ayrıyetten polisi şikayet edeyim mi
Polis bakmaz buna ciddi değilse. Ciddi olursa polise git.
Ben sorguladim e devletden adıma açilan hesap yok şuanlik
Oraya düşmüyor ki hemen 😅 sen yine de temkinli ol.
Yapama böyle şeyler.
Evet de yarin karokola mi gitsem