İstediğim telefonda hafıza kartı takılmıyormuş bildiğim kadarıyla.
Sorum Şu: Hafıza kartının tercih edilmesinin sebeplerinden biri de telefon hafıza belleğinin okuma ve yazma hızının korunması, yani telefonun ömrünü uzatmak. Fotoğraf ve videolar hafıza kartını yazılır ki hafıza kartının ömrü kısalsın, zamanla okuma ve yazma hızı düşsün. Hafıza kartı yuvasının olmaması yüzünden malum telefonun hafıza belleğinin ömrünü kaç yıla kadar yüksek hızda okuma ve yazma hızını korunabilir? Özellikle yüksek kalitede video çekimler açısından?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Artık tekefon üreticileri hafıza kartını kullanmıyor ve yeni nesil cihazlarda bu çıktı dediğiniz gibi okuma ve yazma hızı ömrü genel olarak sabit disk bilgisayarlarda olur mesela hdd ve ssd gibi disklerde ama tekefonlarda bu durum öyle değil gelişen teknoloji ile birlike cpu işlem yeteneğinin artması ram tiplerinin gelişmesi ve değişmesi ile birlikte telefonlarda yavaşlama bilgisayarlardaki gibi hissedilmiyor ve bu şekilde hızlı gelişen bir süreç değil zaten bir telefonun ömrü ortalam iyi kullanımda 5 senedir… yani uzun lafın kısası hafıza kartı desteğinin olmaması bir eksi değildir
Alınır.
Yıllardır hafıza kartı kullanmıyorum, zaten telefonun hafızası büyük ve hızlı.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!