İnternet & Teknoloji Telefonu tamire veriyorum sizce ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kamerası tamir edilecek. Birçok uygulama gibi galeriye de kilit koydum. Sizce galerinin açık mı kalması gerek? Güncellemeler+1 yıl Tamam sağolun anlaşıldı ben yedekliycem e postama ve telefonu sıfırlayıp vereceğim teşekkürler hepinize✨ Telefonu tamire veriyorum sizce ne yapmalıyım? Cevapla Telefon Soruları Uygulama Soruları Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bir telefoncu olarak söylüyorum galeriyi kilitle arama geçmişini temizle programlarını vs kilitle 😁 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Bişey soyliycem kurabilir mi kolaylıkla desen kilidimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Desen kilidi yani ekran kilidi açık olması lazım test için ama galerilere koy açılmaz Yorumla Soran +1 yıl Abi galeriye koydum bı uygulama var ama kâr etmez ki sonuçta adam uygulamayı silince her şey açık olcak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uygulama silmez sonuçta kamera işi var Yorumla Soran +1 yıl Niye güveneyim ki Yorumla Soran +1 yıl Merak yani Yorumla Soran +1 yıl Ama işte uygulamayi silse ben anlarım sonuçta sorarım nedenini de iş işten gecse ne yazar. Ha öyle çok gizli fotom yok ama yine de olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yedekleyip sıfırla ozaman.. genelde bakılıyor meraktan dolayı ama açık resmler videolar falan insan hiçmi çekinmez ya Yorumla Soran +1 yıl Yooo çekinmiyorum ne gerek var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin için demiyorum ya. Genelde öyle yapıyorlar nü resimler videolar oluyor onu demek istedim sen sıfırla istersen Yorumla Soran +1 yıl Olsun özel fotom yok ama yine de benim yüzüm benim resimlerim o yüzden yedekledim telefonumu da sifirliyorum Yorumla Soran +1 yıl Bişey diyicem telefon tamirden geldi Yorumla Soran +1 yıl Size bir kaç soru sorabilir miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acaba nedir nedir Yorumla Soran +1 yıl Profiliniz açma imkanınız var mı sevmiyorum burdan yazmayı Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 935 cevap paylaştı. Kapalı tut özel fotoğrafların varsa aktar bilgisayarına 0 0 Yorumla
enginyozgat Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kilitte koysan kırar eger kötü niyetliyse 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Napayım Yorumla enginyozgat +1 yıl Kopyala al ondan sonra sil hepsini Yorumla Soran +1 yıl Kiriyosa helal olsun bütün cirkin aptal canım fotolarım da gezinsin hakkıdır. Yorumla enginyozgat +1 yıl Niye öyle haksızlık yapıyorsun ki kendine Yorumla Soran +1 yıl Uygulama kilidim desen. Kolaylıkla kırılır mı? Yorumla enginyozgat +1 yıl Evet Yorumla
Bayhiiçkimse Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 346 cevap paylaştı. Gerek yok parca değiştirip kameraya bakacak sadece 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl iphone mu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zaman yedekle sil Yorumla Soran +1 yıl Yes öyle yapıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl geçmiş olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler iyi geceler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir telefoncu olarak söylüyorum galeriyi kilitle arama geçmişini temizle programlarını vs kilitle 😁
Bişey soyliycem kurabilir mi kolaylıkla desen kilidimi
Desen kilidi yani ekran kilidi açık olması lazım test için ama galerilere koy açılmaz
Abi galeriye koydum bı uygulama var ama kâr etmez ki sonuçta adam uygulamayı silince her şey açık olcak
Uygulama silmez sonuçta kamera işi var
Niye güveneyim ki
Merak yani
Ama işte uygulamayi silse ben anlarım sonuçta sorarım nedenini de iş işten gecse ne yazar. Ha öyle çok gizli fotom yok ama yine de olsun
Yedekleyip sıfırla ozaman.. genelde bakılıyor meraktan dolayı ama açık resmler videolar falan insan hiçmi çekinmez ya
Yooo çekinmiyorum ne gerek var
Senin için demiyorum ya. Genelde öyle yapıyorlar nü resimler videolar oluyor onu demek istedim sen sıfırla istersen
Olsun özel fotom yok ama yine de benim yüzüm benim resimlerim o yüzden yedekledim telefonumu da sifirliyorum
Bişey diyicem telefon tamirden geldi
Size bir kaç soru sorabilir miyim
Acaba nedir nedir
Profiliniz açma imkanınız var mı sevmiyorum burdan yazmayı
Kapalı tut özel fotoğrafların varsa aktar bilgisayarına
Kilitte koysan kırar eger kötü niyetliyse
Napayım
Kopyala al ondan sonra sil hepsini
Kiriyosa helal olsun bütün cirkin aptal canım fotolarım da gezinsin hakkıdır.
Niye öyle haksızlık yapıyorsun ki kendine
Uygulama kilidim desen. Kolaylıkla kırılır mı?
Evet
Telefoncu kilidi kırar isterse😃
Gerek yok parca değiştirip kameraya bakacak sadece
Yine de kapalı tut
iphone mu
Hayır
o zaman yedekle sil
Yes öyle yapıyorum
geçmiş olsun
iyi geceler
Teşekkürler iyi geceler