İnternet & Teknoloji Şu oyundaki son kelimeyi bulamadim yardimci olur musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl PENA imis arkadaslar gorev tamamlandi herkese tesekkurler 😄 Şu oyundaki son kelimeyi bulamadim yardimci olur musunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 842 cevap paylaştı. PENA 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Oldu bu , hayatimd ailk defa duydum pena nedir Yorumla yagmuuradam +1 yıl Gitar ya da bağlama çalmak için parmakla kullanılan küçük bir alet Yorumla Soran +1 yıl Haa onun adi mi penaymis ogrenmis oldum cok saol Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tepe yaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz 2. E yok Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Renk mi 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Pena. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Pert olma ihtimali var mı
Pert olabilir mi
PENA
Oldu bu , hayatimd ailk defa duydum pena nedir
Gitar ya da bağlama çalmak için parmakla kullanılan küçük bir alet
Haa onun adi mi penaymis ogrenmis oldum cok saol
Tepe yaz
Olmaz 2. E yok
Pert