Bazıları futbol hastası gördüğünüz gibi, görünce pekte şaşırmadım..
#nirhammm🔴🔴🔴🔴

Bazıları futbol hastası gördüğünüz gibi, görünce pekte şaşırmadım..
#nirhammm🔴🔴🔴🔴
İş fotoğrafları, kendi fotoğraflarım, gördüğüm güzel şeylerin fotoğrafları, konuştuğum bazı insanların fotoğrafları, aile fotoğraflarım, şekil olduğunu düşündüğüm fotoğraflar, sevdiğim insanların fotoğrafları, fotoğrafların verdiği bazı cevaplar varmış, erkek arkadaş grubum yokmuş :D önceden vardı şimdi mezarda yani mesaj atılmıyor. Oyunla ilgili fotoğraflar ve bazen alay edilecek caps denilen şeyler oluyordu :D
Ne sen sor ne ben söyleyeyim
Erkek muhabbeti erkeklerin oluşturduğu gruptan WhatsApp grubundan konu açılmıştı bir gün bir arkadaşıma sormuştum "Neler konuşuluyor Ne yapıyorsunuz Ne paylaşılıyor" diye "bir erkeğin telefonunu eline almanı tavsiye etmem WhatsApp konuşmalarını karıştırmana da tavsiye etmem erkeklerden soğuman için büyük sebepler var" demişti
Ne varmış bakayım bi 😂
Cevap
24Cevap
Selam gadası 🙃
Genelde maçlarla ilgili görseller ve kadınlarla ilgili görseller bulunabilir
Kişiye göre değişir. benim galerimde hiç bir şey yok sadece kendi fotoğraflarım var
Koz bu galeri değil ki kimin bu karı kız oluru
Valla benim galerim de hep KS de soracağım sorulara göre fotoğraflar var bir de komik videolar falan kendi fotoğraflarım bulunuyor
Diğerlerini bilemiyorum
Örnek:
Ailem ile olan fotolar ve iş ile alakalı fotolar var abuk sabuk şeyler ile telefonu doldurmam 😊😊
Yiğenlerim ablam babam falan kaç kişi diye bakacak olursak çok ama sürekli beraber olduklarım babam ablam yiğenlerim 🤗🤗🤗
Iyi geceler ve pubg futbol i x x x filmleri bulunabiliyor
Benim galeride resimlerim videolarım iş yazışmalarım görüşme ss leri var
burada yayınlanmayacak kadar Özel hatıralar
İs icin alınan ssler , wp dan gelen komik videolar , mac özetlerii
S1000rr
Cbr1000rr
R1
R6
Başka resim birikimi.
Benim galerimdekileri görünce bazen ben bile şaşırıyorum "bunun ne işi var?" diye.
Çok sık fotoğraf çekilen biri değilim. Genelde ya ailemin ya da işle ilgili şeylerin fotoğrafı oluyor.
çocuklarımın fotoğrafları kız yeğenimin fotoğrafı kız kardeşimin fotoğrafı, rahmetli anacığım babacığımın fotoğrafı
Neler olurmuş görmeye geldim
Ekran görüntüleri, bol bol iş fotoğrafları, can sıkıntısından çekilen selfiler felan işte
Hahaha dün instegramda bi video izledim bu soruyu görunce aklima o geldi 😁beyler manitaniz ya da manita adayınız oldugunda galerinizde özel foto bulundurmayin
Benim ki temiz sayilir😂
Bende bir şey yok.
Tamamda bundan 😂
Çıplak kız resimleri olur.
Ne sen sor ne ben söyleyeyim
...
Benim galeriye bakan kafayı yer 😃
Ben kendim ve sevgilim
Özel 😊
Çok özell😊😍
Galatasaray var galerim de
eh kısmen :)