İnternet & Teknoloji Instagram reels video nasıl hazırlanır? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Reels video hazırlamak istiyorum ama daha önce hc yapmadgm icn bilmiyorum bu konuda bilgisi olan var mı acaba Instagram reels video nasıl hazırlanır? Cevapla Instagram Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,8b cevap paylaştı. Genel olarak içerik düşünerek 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yığınla mobil uygulama da var ama ben Adobe Premiere Pro kullanarak hazırlıyorum videoları, yaratıcı olmak lazım zamanla gelişirsin. 0 1 Yorumla seyda028 +1 yıl Evet de ilk olarak bu videoları yapmayı öğrenmem lazm Yorumla
SonBaharQ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Vidyo edit programı indir 0 13 Yorumla seyda028 +1 yıl Onerebilecegn var mı peki SonBaharQ +1 yıl İnshot var ben onu kullaniyorum hem türkçe hem basit kullanması seyda028 +1 yıl Reels videolar icn kısa kısa video çekip sonradan mı birlestirmem lazm seyda028 +1 yıl O uygulama bnde varmış ama hc kullanmamism SonBaharQ +1 yıl Bak şimdi evladım önce normal kamerandan vidyo çekiceksin 15 ya da 20 sn ya da internetten indirdin vidyoyu o programa aticaksin sonra müzik eklersin efek eklersin sonra kesersin istemedin yerlerini ya da vidyo sesini kisarsin SonBaharQ +1 yıl Şeyda bişey diycem bu arada sana SonBaharQ +1 yıl Ya şeyda gelsene buraya işin bitti gidersin tabi 😂 seyda028 +1 yıl Yemek yemeye gittim iki dk ya seyda028 +1 yıl Söyle seyda028 +1 yıl Anladım şimdi teşekkür edrm inşallah yapabilrm SonBaharQ +1 yıl Ben seni gördüm çok hoşuma gittin tanişmak istiyorum bolemi deniyo nasi oluyo bilmiyorum seyda028 +1 yıl Biriyle tanışmak konuşmak icn burada dglm k. bakma SonBaharQ +1 yıl Olsun hep hayat kuralına göre gitmez biraz kural dişina çik hevesimi kırma tanişalim biyermi eksilicek iki dakka konuşsak sen olgun bir hatunsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Genel olarak içerik düşünerek
Yığınla mobil uygulama da var ama ben Adobe Premiere Pro kullanarak hazırlıyorum videoları, yaratıcı olmak lazım zamanla gelişirsin.
Evet de ilk olarak bu videoları yapmayı öğrenmem lazm
Sende mi feno olacaksınız
Bilemiyorum. Instan ne
Vidyo edit programı indir
Onerebilecegn var mı peki
İnshot var ben onu kullaniyorum hem türkçe hem basit kullanması
Reels videolar icn kısa kısa video çekip sonradan mı birlestirmem lazm
O uygulama bnde varmış ama hc kullanmamism
Bak şimdi evladım önce normal kamerandan vidyo çekiceksin 15 ya da 20 sn ya da internetten indirdin vidyoyu o programa aticaksin sonra müzik eklersin efek eklersin sonra kesersin istemedin yerlerini ya da vidyo sesini kisarsin
Şeyda bişey diycem bu arada sana
Ya şeyda gelsene buraya işin bitti gidersin tabi 😂
Yemek yemeye gittim iki dk ya
Söyle
Anladım şimdi teşekkür edrm inşallah yapabilrm
Ben seni gördüm çok hoşuma gittin tanişmak istiyorum bolemi deniyo nasi oluyo bilmiyorum
Biriyle tanışmak konuşmak icn burada dglm k. bakma
Olsun hep hayat kuralına göre gitmez biraz kural dişina çik hevesimi kırma tanişalim biyermi eksilicek iki dakka konuşsak sen olgun bir hatunsun
Olur ederiz