İnternet & Teknoloji Yeni telefon alacağım, Huawei P40 Lite telefon alınır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Huawei P40 Lite telefon alınır mı her konuda kullanım konusunda nasıl? Alınır Alınmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yeni telefon alacağım, Huawei P40 Lite telefon alınır mı? Cevapla Huawei Soruları Telefon Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Evet alınır. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şarjı iyi gider mi
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Xiaomi alma geri kalan alabilirsin samsung huwaie bu 2 sine bak bro 0 0 Yorumla
saitmk Takip Et Xper 6 Yaş: 103 +1 yıl Al ıphone mk pişman olmazsın 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Iphone kullandım memnun kalmadım sebekesi kırsal bölgede çekmiyor Huawei Samsung full çekerken ve Iphonelerin şarjı çabuk bitiyor isinma sorunları da oluyor Yorumla saitmk +1 yıl Ne kullandın ıphone 5 Yorumla Soran +1 yıl Iphone 11 kullandım Yorumla saitmk +1 yıl Yani knki Gine çok iyi bişey kullanmamışsın eski modelini kullanmışsın 3 yıllık telefon Yorumla saitmk +1 yıl Çok bişey bekleme ıphone 11 den Yorumla Soran +1 yıl Eski model mi 😃😃en kötü eski Samsung Huawei modeli bile 11 den iyi çıktı onu geçtim son model ıphonelerde aynı sıkıntılı Yorumla saitmk +1 yıl Ayn kardeşim öyle mi olmuş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet alınır.
Şarjı iyi gider mi
Xiaomi alma geri kalan alabilirsin samsung huwaie bu 2 sine bak bro
Al ıphone mk pişman olmazsın
Iphone kullandım memnun kalmadım sebekesi kırsal bölgede çekmiyor Huawei Samsung full çekerken ve Iphonelerin şarjı çabuk bitiyor isinma sorunları da oluyor
Ne kullandın ıphone 5
Iphone 11 kullandım
Yani knki Gine çok iyi bişey kullanmamışsın eski modelini kullanmışsın 3 yıllık telefon
Çok bişey bekleme ıphone 11 den
Eski model mi 😃😃en kötü eski Samsung Huawei modeli bile 11 den iyi çıktı onu geçtim son model ıphonelerde aynı sıkıntılı
Ayn kardeşim öyle mi olmuş
redmi cok daha iyi oneririm