şu an hemen telefonunuzun ekran süresi kısmına bakın, merak ettim.
ben yaklaşık 7-8 uğraşıyorum boş olduğum zamanlar. Biraz bağımlılık haline gelmeye başladı çözüm olaeak ne öneririsiniz?
şu an hemen telefonunuzun ekran süresi kısmına bakın, merak ettim.
ben yaklaşık 7-8 uğraşıyorum boş olduğum zamanlar. Biraz bağımlılık haline gelmeye başladı çözüm olaeak ne öneririsiniz?
Değerli arkadaşım bu zamanda bu teknoloji durumu herkeste var maalesef telefonu bırakıp kitap okumaya kimsenin zamanı olmuyor ya da bu alışkanlıktan kurtulamıyor bu psikolojik bir olay çünkü artık bir alışkanlık haline gelmiş bir bağımlılık eskiden madde bağımlısı dediğimiz şey aslında telefon bağımlılığı da aynı şekilde zarar vermekte bunu ileri seviyede yaşayan insanlar var özellikle uykusuz kalan insanlarda çok görülüyor işe geç kalmalar şizofrenlik hareketlilik gibi problemler yaşanıyor ayrıca unutkanlık bir başka zararları
Evet ya unutkanlık çok yapıyor bir de odaklanma seviyemizi düşürüyor bence. Bilmiyorum eskiden bir bilgiyi çok hızlı öğrenirdim şimdi çok zorlanıyorum zeka seviyemi bile geriletmiş olabilir
Cevap
3Cevap
İnstagram da geziyorum genelde hikayelerden haber takip ediyorum.
Telefonla değil de pc deyim daha çok
Evet bir de oyuncu tayfa vardı😅
Ya işte oyun oynayan insanlar gamerlar
O zaman gün boyu pcde napıyorsun
Oha çok havalı
Bence tasarımcı olmak çok güzel bir şey hep tasarımcı olmak istemişimdir ama şartlar el vermedi…
Bölümüm çok başka ya. El becerim de var resim çiziyorum dijital olarak da çizebiliyorum amatör olarak ancak kendimi geliştirmeye vakit fazla bulamıyorum…
Bir de ne üzerine tasarım yapılır ne gibi programları bilmek gerekir bilmiyorum
Instagram veya YouTube
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar