İnternet & Teknoloji Görme engelli birisi nasıl telefon kullanır? gamzeliprnses Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ailesinden yardım alır🥺 Onlara göre telefonda özel asistan vardır🙂 Kesinlikle telefon kullanmazlar 😭 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Görme engelli birisi nasıl telefon kullanır? Cevapla Telefon Soruları Engel Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Onlara göre telefonda özel asistan vardır 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Onlara göre telefonda özel asistan vardır🙂Hafta sesli kitap bile dinleme imkanları oluyor. Bende bedensel engelliyim biliyorum 0 2 Yorumla gamzeliprnses +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Tilki_ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Özel asistanlar var diye biliyorum sesli komutlarla vs hallediyorlar ama kalkıpta instada vs takılmıyorlardır sanırım. 0 2 Yorumla gamzeliprnses +1 yıl Niye takılmasınlar ki madem özel asistan var telefon kullanıyorlar Instagram'da da takılabilirler Yorumla Tilki_ +1 yıl yani çok emin değilim cevabımdada belirttiğim gibi özel asistanlar Instagram postlarını okuyabiliyosa tabi takılabilirler. Yorumla
Bahtsızzbedeviiiii Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Birçok görme engelli kişi gördüm. Asistan var telefonlarında, o sayede kullanıyorlar 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Tuşlu telefon belki bir nebze ama dokunmatik zor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Onlara göre telefonda özel asistan vardır
Onlara göre telefonda özel asistan vardır🙂
Hafta sesli kitap bile dinleme imkanları oluyor. Bende bedensel engelliyim biliyorum
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Özel asistanlar var diye biliyorum sesli komutlarla vs hallediyorlar ama kalkıpta instada vs takılmıyorlardır sanırım.
Niye takılmasınlar ki madem özel asistan var telefon kullanıyorlar Instagram'da da takılabilirler
yani çok emin değilim cevabımdada belirttiğim gibi özel asistanlar Instagram postlarını okuyabiliyosa tabi takılabilirler.
Birçok görme engelli kişi gördüm. Asistan var telefonlarında, o sayede kullanıyorlar
Tuşlu telefon belki bir nebze ama dokunmatik zor.
İletişim artık engelsiz
Asistan var