Güncellemeler
+1 yıl
Bakıp geçmeyin lutfennn anlayan birileri yok muuu
Üniversite öğrencisiyim 4 yıl not alabileceğim ders calisabilecegim saglam bir tablete ihtiyacim var ama ipad fiyatlari malum ve kalemli olsun istiyorum samsungun bir modelini begendim tab S6lite bu islerden anlayan birisi anlatabilir mi ya alınır mı sizce veya önerileriniz var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya bende iPad 8. nesil var ve süper çalışıyor şu an 9. nesilden aşağısı satışta değil ve 2. el temiz iPad 8 i 5000 tl ye alabilirsin ki çok güzel yan sanayi apple Penciller var 500-600 tl ye ben yerinde olsam öyle yapardım ama sıfır istiyorsan tab s6 lite al derim tıp okuyan arkadaşım aldı ve memnun not konusunda umarım yardımım dokunur 🧡
maalesef ailem ikinci el istemiyor asla arkadasin memnunsa s6yi almaliyim galiba coook tesekkur ederimm
Rica ederim canımm bi çok öğrencinin memnun olduğu bir cihaz al bencede ne okuyorsun?
Pdr okuyorum cok fazla notum var artık slayt parası yetismiyo gercektennn tablet o yuzden istiyorum cokk
Çok güzel bi bölümm bende psikoloji istiyorum🧡
üni de tablet ne işe yarar ben onu çzemedim
her ders icin slaytimiz oluyor ve en az 100sayfa haftalık 7ders görüyorum ve cikartmak zorundayim elimde kaynak olmasi icin, tablet uzun vadede kagit masrafimi kesiyor telefondan bak diyebilirsin ama tablet kalemli ve buyuk oldugu icin binevi defter gorevi gorecek
Uzun vadede ipad daha da isini gorur.
ama en kotu modeli 8bin civari ustelik kalemsiz bilmiyorum mantiksiz geliyor ve o kadar butcem yok
Dusuk butceli android tabletler isini gormez.
8bin lira bugun parasinda, rn az 4yil kullanacagin cihaz icin cok degil.
Kalem konusunu da 2. el daha uygun fiyattan alarak cozersin.
ama dedigim gibi butcem6bini gecmiyor ki onu bile zor topladim, alternatif birseyler ariyorum
2. el 9. nesil ipadlere bi goz atmalisin.