İnternet & Teknoloji İnstgram da neden birinde instgram kullanıcısı yazar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnstgram da neden instgram kullanıcısı yazar pp si gözüküyor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar önce ben engelledim mesaj atıp 2 dk sonra onda instgram kullanıcısı yazdı İnstgram da neden birinde instgram kullanıcısı yazar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Senin başka hesabn varsa onu engellemiş engellerken de bu kuanicinin olusturabilcg diğer hesapları da engelle demiş ondan öyle denendi 👍🏻 0 4 Yorumla bikebikeman +1 yıl Engellenmişsin sanrm Yorumla Soran +1 yıl Pp gözüküyor Yorumla seyda028 +1 yıl Yorumdaki gbi olunca görünüyor pp Yorumla Soran +1 yıl Ben engellediğim için olabilir mi Yorumla
MarilynsHere Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl engellemistir veya hesabini dondurmystur 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Pp si gözüküyor Yorumla MarilynsHere +1 yıl olabilir , 1-2 haftya gidiyo Yorumla MarilynsHere +1 yıl gitmese bile engelleyince oyle olur , engelledi ya da dondurdu Yorumla Soran +1 yıl Ben engelledim önce mesaj atıp sonra onda instgram kullanıcısı yazdı Yorumla MarilynsHere +1 yıl engellemis iste kizim Yorumla Soran +1 yıl Tamam canım Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hesabını dondurmuş ya da kapatmıştır 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Engellemiş sanırım Yorumla SAblaK +1 yıl Oda olabilir Yorumla Soran +1 yıl Ama pp gözüküyor ben engellediğim için olabilir mi Yorumla SAblaK +1 yıl Ya sen engellemişsindir ya da seni engellemiştirO zaman pp gözükür Yorumla Soran +1 yıl Engeli kaldırırsam pp gözükür mü hala Yorumla SAblaK +1 yıl Evet gözükür Yorumla Soran +1 yıl Ben engellediğim için instgram kullanıcısı yazıyormuş Yorumla SAblaK +1 yıl Yaaa ondandır 😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin başka hesabn varsa onu engellemiş engellerken de bu kuanicinin olusturabilcg diğer hesapları da engelle demiş ondan öyle denendi 👍🏻
Engellenmişsin sanrm
Pp gözüküyor
Yorumdaki gbi olunca görünüyor pp
Ben engellediğim için olabilir mi
engellemistir veya hesabini dondurmystur
Pp si gözüküyor
olabilir , 1-2 haftya gidiyo
gitmese bile engelleyince oyle olur , engelledi ya da dondurdu
Ben engelledim önce mesaj atıp sonra onda instgram kullanıcısı yazdı
engellemis iste kizim
Tamam canım
Hesabını dondurmuş ya da kapatmıştır