İnternet & Teknoloji En çok hangi sosyal medyayı kullanıyorsunuz? eeedaaa06 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben instagram ve Snapchat cok seviyorum ya siz hangisini seviyorsunuz Instagram Snapchat Facebook Youtube Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Beni TakipEdebilirsinizInstagram:eedaa06_Snap:edarilmaz06 En çok hangi sosyal medyayı kullanıyorsunuz? Cevapla Instagram Soruları Sosyal Medya Soruları SnapChat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Instagram & Youtube 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 590 cevap paylaştı. Genelde motorla sehir halindeki videolarımı atmak için kullanıyor.Facebook 10 sene oldu kapatalı.YouTube genelde maç izleyeceksem açarım.Çoğunlukla burdayım. 0 0 Yorumla
onlyfans_Maykil33 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Facebook ve snapchat neden hala kullanılır ki? 0 0 Yorumla
carpediemmi Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl twitter sosyal medyadan sayılmıyor galiba 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. Burası ve WhatsApp başka yok 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 605 cevap paylaştı. Snapchat ı bir türlü çözemedim 0 0 Yorumla
hazarayva20 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl İnstagram snapcaht wp 0 4 Yorumla eeedaaa06 +1 yıl 👍🏻👍🏻 Yorumla hazarayva20 +1 yıl 🤌🏽🤌🏽 Yorumla hazarayva20 +1 yıl Kullanıcı adımı paylaşım takipçi gelsin 😅 Yorumla eeedaaa06 +1 yıl Paylas paylas Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Twitter 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Instagram & Youtube
Genelde motorla sehir halindeki videolarımı atmak için kullanıyor.
Facebook 10 sene oldu kapatalı.
YouTube genelde maç izleyeceksem açarım.
Çoğunlukla burdayım.
Facebook ve snapchat neden hala kullanılır ki?
Ben instagram çünkü videolar var
twitter sosyal medyadan sayılmıyor galiba
Burası ve WhatsApp başka yok
KS yi kullanıyorum
Instegramda o yüzden 😏
Instagram çok kullanıyorum
kullanıyorsunus? , kullanıyorsunuz olacak o
Snapchat ı bir türlü çözemedim
İnstagram snapcaht wp
👍🏻👍🏻
🤌🏽🤌🏽
Kullanıcı adımı paylaşım takipçi gelsin 😅