Güncellemeler
+1 yıl
Üye derken play storeden indirmek manasında mı demek istiyorsunuz ya da başka uygulamalar da var hepsinin play storeden indirmek mi gerekiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Üye derken play storeden indirmek manasında mı demek istiyorsunuz ya da başka uygulamalar da var hepsinin play storeden indirmek mi gerekiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
muhtemelen eşiniz üye olmuş uygulamalara.
Üye derken play storeden indirmek mi gerekiyor yoksa sadece takip ederek de mi üye olunuyor
Facede üzerinden üye olunabilen siteler ve uygulamalar vardır oraya giriş yapmak için face'den izin isteniyor ve ayarda kaydediliyor
Face üzerinden isteniliyorsa elbette öyle biliyorum
Evet şimdi sizin sorunuz ne tam anlayamadım bir daha anlatır mısınız
Fakat ayarda kaydetmek demek nedir
Sorumu okudunuz mu
Ayarlada otomatik kaydedilir çünkü giriş izni istiyor sizden. İzinler kaydedilir
En baştaki sorumu
Okudum ama pek anlayamadim. Uygulamalarda üye olunurken Facebook izin ister. İzni verirsin ayarlada kayıt edilir hangi uygulamaya üye olduğunuz
Benim öğrenmek istediğim uygulama yüklen miş mi? yüklenmemiş mi?
Üye olunmuş sa yüklenmiştir efendim. Eşinizi mi araştırıyorsunuz
Şimdi şöyle anlatayım size
Eşimin Facebook sayfasında
Ayarlar gidiyonuz sonra izinler
Sonra orada uygulamar ve internet sitelerine tıklıyorsun sonra orada çıkanlar neye göre, birde özellikle bilmek istediğim alta kaldırılan uygulamar ve internet siteleri play storeden yüklemiş mi anlamına geliyor?
Evet muhtemelen eşiniz üye olmuş uygulamalara.
Evet süresi dolanlar silinmiş uygulamalar google store dan indirilmiş zamanında. Aktif yazanlar devam ediyor yüklü anlamında. Bunları boşverin durumdan rahatsızsiniz amma velakin. Bu uygulamalar sizi ayrılığa götürmesin. Oturup konuşun bu konuları
Evet üye olduğu uygulamayi indirip kontrol edebilirsiniz. Giriş yaparak
Kontrol edemem çok eskiden olan bişe ben yeni görüyorum, kaldırılan uygulamalara
O zaman kurcalamamanizi tavsiye ederim
Ne demek oluyor onu bana bi açıklayabilseniz tam olarak, mesela Hürriyet gibi sayyfayada orada üye aama hepsini play storeden yüklü olduğunu düşünmüyorum
Kurcalamak değil de o zamanlar ne yaptığını anlamak istedim, soruyorum yok diyor bende doğruyu söylemesini istiyorum
Oradakiler uygulama ve siteler hepsi
Uygulama olarak yüklen miş mi oluyor, bunu bana bi cevaplayabilirseniz çok memnun kalıcam
Uygulama oluyor evet. Site kaydetmez
Uygulama indirmek gerekiyor yani doğru mu anladım, sonra günahını almayayım
Ben o kadar sordum şimdi elimde ispatım var, peki tekrardan sorsam erkekler bu konuda ne kadar doğruyu söylerler, ben sade doğruyu bilmek istiyorum
Lütfen yardımcı olun bana çok çaresizim
Maalesef bu konuda size yardımcı olamam. İlişkinize 3. Kişileri dahil etmeyin aranızda çözün