Ip adresi konusunu bu kadar kasmayın gözünüzü seveyim wifi ağında modemin kapanıp açılması ile mobil veride ise telefonun uçak moduna alınıp çıkması ile bu değişebilen bir şey ayrıca ıp adresi hesabını kapatmasan bile hedef kişiye hesabınla ilgili bir bilgi, link, resim, video gibi dosyalara tıklayıp indirmedigin sürece karşı tarafa iletilmez Instagram merkezinde birikir bunlar ve Instagramda öyle sanalda 2 laf dolastiran lamere al knk bu senin kızın ıp adresi demez kasma bu kadar kendine güveniyorsan eğer elinden geleni ardına koyma deyin kudursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ip adresi konusunu bu kadar kasmayın gözünüzü seveyim wifi ağında modemin kapanıp açılması ile mobil veride ise telefonun uçak moduna alınıp çıkması ile bu değişebilen bir şey ayrıca ıp adresi hesabını kapatmasan bile hedef kişiye hesabınla ilgili bir bilgi, link, resim, video gibi dosyalara tıklayıp indirmedigin sürece karşı tarafa iletilmez Instagram merkezinde birikir bunlar ve Instagramda öyle sanalda 2 laf dolastiran lamere al knk bu senin kızın ıp adresi demez kasma bu kadar kendine güveniyorsan eğer elinden geleni ardına koyma deyin kudursun
1 haftaya çıkar kim olduğun ortaya dedi ama
Fake hesap ayrıca
Yeterince açıklama yaptığımı düşünüyorum
Mesele savcılık meselesi savcılığa vericem dedi
Savcılığa vereceğim dediyse senin de bunu bu kadar kasmana göre belli ki bir hatan var savcılık buna ulaşır resmiyete döküldüğü zaman mevzu başkadır
Tehdit küfür felan yok ortada sadece ağzını aradım sevgilin var felan diye o da yalan ve iftiradan dolayı verecekmiş
Bişey çıkar mı ondan
Çıkar tabiki sosyal medyadan senin ben a... Desen suç sayılıyor iftiraya eyvallah mı çekilr
Öyle kötü bişey yok ama ortada
Bulunur.
E posta adresini silersem
Yine bulunursun.
Nasıl
Bulunur
İnternet ortamındaki yaptığın her şey loglanır. Geriye de onu bulmak isteyenlere kalır.
Savcılığa verse Fake hesabı çıkar mı gerçek kimliğim
Evet, rahat bulunursun.
Ama vereceği bişey yok ki tehdit küfür felan
Konuyu tam bilmiyorum ama savcılık basit şeylerle uğraşmaz.
Küfür hakaret felan yok sadece iftira ve yalandan dolayı vericem dedi
Bir şey çıkmaz
Bittim ben ya
1 haftaya çıkar kim olduğun ortaya dedi ama
İp adresimi nasıl değiştirebilirim