İnternet & Teknoloji İPhone 14 pro kullanıyorum diye insanlar hakkımda eleştiri yapacak mı? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncelleme İPhone 14 pro kullanıyorum diye insanlar hakkımda eleştiri yapacak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Yapsınlar neden insanların fikirlerini düşünüyor sun ki 1 0 Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 514 cevap paylaştı. Parası var yiyor derler bunda kötü bir durum yok. 1 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 633 cevap paylaştı. Ben iphone sevmiyorum. Kullananlar da hafif itici geliyor aslında. 0 0 Yorumla
berkayalperdogan Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ekonomi kötü diyorsun ama iPhone 14 Pro kullanıyorsun diyenler için mi? 0 0 Yorumla
Kadınhaklarısavunucu Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Nabalım aw kodum nasıl telefon markamı belli ederim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yapsınlar neden insanların fikirlerini düşünüyor sun ki
Parası var yiyor derler bunda kötü bir durum yok.
Ben iphone sevmiyorum. Kullananlar da hafif itici geliyor aslında.
Ekonomi kötü diyorsun ama iPhone 14 Pro kullanıyorsun diyenler için mi?
Nabalım aw kodum nasıl telefon markamı belli ederim
Banada alırsan yapmaz xD
Umrumda olmaz