İnternet & Teknoloji Visual Studio indirdim ama konut yazma sayfasi acilmiyor neden olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Visual Studio 2022 Community Visual Studio indirdim ama konut yazma sayfasi acilmiyor neden olabilir? Cevapla İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Önce projeyi oluşturun. Net veya windows form. Net projesinde, sitenin tasarımı ve gerekli alanların ekleneceği asıl eklemeyi,Project - Add new Item denildiğinde bir pencere açılır. Web form seçin ve Add butonuna tıklayın. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür, oldu Yorumla
NatureCycle Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bunun için öncelikle proje oluşturmalısın. Hanhi dil ile yazacaksan o dil ile bir proje oluşturup kıdoama bölümünü görebilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl C# all platforma web seçili proje . Net... seçili sonra proje oluştura tıklıyorum. kod yazılan o siyah ekran cikmiyor Yorumla
İzmirliMuhendisBey Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl İlk defa mi başlıyorsunuz programlamaya? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Kod yazma siyah ekran açılmıyor hani Hello world yazan Yorumla İzmirliMuhendisBey +1 yıl Ustteki sekmeleri bi goz gezdir new script tarzi bir sey varsa ona tikla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Önce projeyi oluşturun. Net veya windows form. Net projesinde, sitenin tasarımı ve gerekli alanların ekleneceği asıl eklemeyi,
Project - Add new Item denildiğinde bir pencere açılır. Web form seçin ve Add butonuna tıklayın.
Teşekkür, oldu
Bunun için öncelikle proje oluşturmalısın. Hanhi dil ile yazacaksan o dil ile bir proje oluşturup kıdoama bölümünü görebilirsin
C# all platforma web seçili proje
. Net... seçili sonra proje oluştura tıklıyorum. kod yazılan o siyah ekran cikmiyor
İlk defa mi başlıyorsunuz programlamaya?
Evet
Kod yazma siyah ekran açılmıyor hani Hello world yazan
Ustteki sekmeleri bi goz gezdir new script tarzi bir sey varsa ona tikla