İnternet & Teknoloji Oğlum hani anime yapıyordu bu uygulama böyle anime mi var? vesvesex Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Resmen google dan kafasına göre almış fotoğrafı bana gösteriyor bu sensin diye asıl sensin lan bu küfürmü ediyon bana Güncellemeler+1 yıl Lan yüzüm bile kapalı ya nasıl benzettin neye dayanarak benzettin Oğlum hani anime yapıyordu bu uygulama böyle anime mi var? Cevapla Uygulama Soruları Fotoğraf Soruları Google Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Değişik bir anime olmuş :D 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kahkaha attım 😂😂 tarihin ilk yılanı mı bu nedir 😂 1 0 Yorumla
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Salazar Slytherin’le akrabalık var mı acaba? Çataldili biliyor musunnn? 0 5 Yorumla vesvesex +1 yıl Eski hocam olur kendisi bi gün sinirlenip tartıştık vurdum kapıyı çıktım Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Kaç yaşındasın ki senn? Adam 934 yılında doğdu. Yorumla vesvesex +1 yıl İşte tartışınca beni ölümsüzlük büyüsüyle cezalandırdı 960 doğumluyum Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Dostum matematiğine. Adam 1034 yılında öldü. Yorumla vesvesex +1 yıl Tamam 26 yaşımdaydım kavga ettiğimizde benden 4 sene sonra ölmüş Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sen şu hintlilerde ünlü olan değil misin hahaahaah 1 1 Yorumla vesvesex +1 yıl Offf of Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tövbe bismillah, çok çirkin olmuş. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Değişik bir anime olmuş :D
Kahkaha attım 😂😂 tarihin ilk yılanı mı bu nedir 😂
Salazar Slytherin’le akrabalık var mı acaba? Çataldili biliyor musunnn?
Eski hocam olur kendisi bi gün sinirlenip tartıştık vurdum kapıyı çıktım
Kaç yaşındasın ki senn? Adam 934 yılında doğdu.
İşte tartışınca beni ölümsüzlük büyüsüyle cezalandırdı 960 doğumluyum
Dostum matematiğine. Adam 1034 yılında öldü.
Tamam 26 yaşımdaydım kavga ettiğimizde benden 4 sene sonra ölmüş
sen şu hintlilerde ünlü olan değil misin hahaahaah
Offf of
Şsşdkdxhsş biraz benzemiş sana 😅
Tövbe bismillah, çok çirkin olmuş.
Ay korktum yemin ederim 🤣