4 aydır sevgiliyiz yapmamıştı bugün baktım hayalet ekran yaptırmış neden yapma gereği duydu acaba
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBende yeni taktırdım. Sonuçta otobüse bindiğim zaman dik dik bakmalarından rahatsız oluyorum. Galerime illa ki giriyorum veya da arkadaşım ile konuşurken özel şeyler meseleler oluyor gözükmesini istemiyorum. Bence onun da bir sebebi vardır yargısız infaz yapma bence
11 Yorumla
Soran+1 yılO otobüs kullanmiyor arabası var
En İyi Cevaplar
+1 yılAdamın amacını bilmem ama ben taktırmayı düşündüm 230 TL diyince vazgeçtim (AVM içinde genellikle pahalı bir mağaza normal fiyatı bilmiyorum) şimdi de arkadaşın arabasına film çektik o filmi taktım ekrana toplu taşımada dayılardan bıktım onu geçtim elin s*riyelisi bile bakıyor kavga çıkartmamak için zor tutuyorum kendimi iyi oldu böyle
00 Yorumla
İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Gerek toplu taşıma olsun gerekse kalabalık alanlarda meraklı Melahat dediklerimiz türden insanlar dayanamayıp bakar başkasının telefonuna. Bence bunu kendinle bağdaştırma. Çünkü hepimizin en azından başina geldiği bir durum. Hatta sebebini de sorsana sevgiline. Bakalım o ne dicek buna.
00 Yorumla
Sen onun telefonunu yan taraftan çaktırmadan gizlice mi bakıyorsun da artık bakamayacaksın. Normal yani, yeni bir teknoloji duyan gören herkes taktırıyor, hatta sen de taktır.
12 Yorumla
Soran+1 yılTaktircam zaten görür o
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
51Cevap
Onun ismi "Hayalet Ekran Koruyucu" yani temel amacı ekranı darbelerden, çizilmelerden veya bu tarz başa gelebilecek kazalardan korumak. Bunun yanına bir de yandan bakıldığında görülmeme özelliğini eklemişler, çok da faydalı olmuş çünkü insanlar meraklıdır.
Yoplu taşımalarda, market kasalarında hatta yolda, parkta bile ekrana bakılabilir. Bu yaptırdığı buna engel olur, sonuçta herkesin özeli artık telefonlar.
Burada senin şüphelenmeni gerektirecek şey senin onun telefonunu yandan izleyip izlemediğin. Eğer izliyorsan şüphelenmende yine bir anlam olabilir ama bunu yapmıyorsan seninle hiçbir ilgisi yoktur.
Bunu yapıyor olsan bile eğer telefonuna bakmana izin veriyorsa yine aynı şekilde seninle ilgili değildir anlarsın.
Önemli olan sana olan davranışları ve tepkileri gerisini önemseme.
20 YorumlaYa aslında burada hemen art niyet aramaya gerek yok bana göre. Çünkü toplu taşımadı ya da iş yerinde insanlar telefonuna rahat rahat bakamazsın diye alınan bir önlem olabilir. Telefonu senden saklamadığı sürece bir problem yok bana göre.
10 Yorumla
+1 yıl7 yıllık bir ilişki , 2.5 yıllık evlilik 4.5 aylık bir bebek ve kocanın sürekli uygunsuz videolar izlediğini yakalamak :)
32 Yorumla
Soran+1 yılNe diyeceğini bilemedim nutkum tutuldu
- +1 yıl
Ben de bilemiyorum :)
+1 yılbence ustune alinmamalisin, disaridaki insanlar icin yapmistir diye dusunuyorum ama eger senden bir seyler gizledigini dusunuyorsan bu olayin uzerinden onunla konusmalisin. ben olsam saka yoluyla sorardim "ne oldu askim mesajlarini saklamaya mi basladin" falan gibisinden.
00 YorumlaFaydalı bence de sağdan soldan telefonumu merak eden bir sürü tip olabiliyor sağlamlık da düşünülünce tercih edebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvde 3 kişiler. Annesi babası kendisi başka kimse yok. Biyere gtmek istese arabayla gidiyor yani alipta ya da yanında oturup kurcalayacak kimse yok
+1 yılSende taktır. Bakalım sana soracak mi neden taktırdın diyen sorarsa sen neden takdırdıysan bende o yüzden taktırdım de.
17 Yorumla- +1 yıl
bence iliskileri boyle pasif agresif davranislar bitiriyor ya da zedeliyor ya... intikam alma veya ders verme kafasina girmeden konusmak lazim diye dusunuyorum
Soran+1 yıl@downtherabbithole konuşmadan anlasa böyle ders verme ya da inadına binme olayı olmazdı
- +1 yıl
Bence de dediğimi yap sen
Soran+1 yılYapcam bu dediğinizi ne kadar olursa olsun ücreti umrumda degil
- +1 yıl
50 lira falandır
Soran+1 yılPahalida olablir diye düşünüyorum
- +1 yıl
Belki bilemiyorum
HAYALET EKRAN FAYDALI AŞAĞIDAKİ YAZILARDAN BELLİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA PAHALI TELEFONLARA BAKARLAR ÇÜNKÜ HERKES ONLARI ALAMIYOR ASGARİ MAAŞ EMEKLİ MAAŞI MALUM
00 Yorumla
+1 yılotobüste falan sağdan soldan dikizlemesinler diyedir 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılHeryerde arabasıyla gidiyor otobüs kullanmiyor
+1 yılBende taktırdım çok iyi oluyor insanlarımız fazla meraklı bence sevgilinde bu yüzden taktırmıştır.
00 Yorumla
+1 yılBelki seninle olan konuşmalarını başkasının görmesinden rahatsız oluyordur. İlla sana karşı bir durum için yaptırması gerekmez ki bunu.
00 YorumlaIkidebir whatsabin orasi ile burası ile oynayan kadin erkek psikolojik sorunları morali bozuk olanlar valla bak dikkat çekmek gizem yaratmak amac
10 Yorumla
+1 yılTelefonuna istediğinde bakmana izin veriyorsa, tedirgin olmuyorsa bunu yaptırmasın da bir sorun yok
00 Yorumla
+1 yılİstemiş takmış işte Allah Allah sevgiliniz diye köleniz mi oluyor ben anlamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılKölelikle bunun ne alakası var
+1 yılTebrik ederim aldatılıyorsun bunu görme diye hayalet ekran taktırmış
15 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bu yuzdenmidir
- +1 yıl
Bence bu yüzden ama yine de emin olmak gerek
Soran+1 yılEvde telefonuna bakacak kimse yok annesi babası kendisi yaşıyor. Arkdas cevreside yok otobüs derdi yok heryerde arabayla gidiyor
- +1 yıl
E demek ki bunun başka bir açıklaması yok yani %90 aldatıyor seni yoksa niye durduk yere böyle bir şey yapsın ki
Soran+1 yılHeryerde arac ile giden biri için hayalet ekran çok saçma.
Başkası yanındayken msjlara bakmasın diye. Özellikle toplu taşımada çok gerekli bence bende taktırdım.
00 YorumlaSana ne? Sen ne giyeceğini, nerede kiminle takılacağını ona soruyor musun? Kölen mi senin o?😎
05 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerde kadinlara karişmasin o zaman
Soran+1 yılSoruyorum tabiki onun rahatsız olacağı birseyi yapmıyorum ben
Soran+1 yılNe kadar boş insansın yaa gerçekten Allah yanında yakınında kim varsa yardım etsin
Koyu tema erkeklerin hoşuna gider ayrıca belki seninle olan konuşmalarını insanların okumasını istemediği için olabilir
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 322 cevap paylaştı. Senin yanında rahat rahat istediğine bakmak için
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 465 cevap paylaştı. Kız senle ne alakası var canım bu kadar alıngan olmayın
00 Yorumla
+1 yılSen yanındayken rahat rahat başka karilara yürüyebilmem için tabikide ne sandin
00 YorumlaKötü bir amacı yoktur hemen kötüyü çağırma belki sorsan nedenini söyler sana...
00 YorumlaNe var bunda bende de var. Her şeyin altında bi şey aramaktan vazgeçin.
00 Yorumla
+1 yılBenimkide koruma takıyor ama ben bir şey demiyorum:D
00 Yorumla
+1 yılTeknoloji cagindayiz😁. Yani magaraca : bu mumkun bisey buyutulucek bir olay yok
00 YorumlaBence nerde takıldıgını yanındaki görmesin ne gerek var süper bişe
00 Yorumla
+1 yılBenim telefonumda var fazla paranoyak olmaya gerek yok oda benim gibi bir hevesle almıştır. ama yinede kontrol et ekran parlaklığı çok kısıksa ve karanlık mod açıksa dikkat et. hatta telefonunu kullanmak için bahaneler uydur tepkisine bak
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim telwfon kurcalama huyum yok elime veridgi halde bile. bakmamistim niye bunu yapma gereği duydu acaba
+1 yılbirinde gördüm yandan bakınca ekran gözükmüyor. bu nedenle takmıştır
00 Yorumla
+1 yılİlk defa duydum ama pek hayra alamet bir şeye benzemiyor
00 Yorumla
+1 yılDaha rahat olmak için. Artık ne için rahat olur bilemem orasını sen düşün.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılHayalet ekran bir şeyleri saklamak için takılır Yani bunu anlamayacak bir şey yok
00 Yorumla Hemen kafada kurduğumuz senaryoya inanmıyorum aşkım önce bir anda durup dururken telefonunu alabilir miyim diyorsun verirse her yerine bakıyorsun vermezse ağzının ortasına çarpıp kafanda kurduğun senaryonun gerçek olduğunu görüyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYav sanane niye yaptıysa yaptı özel demekki anlayış göster
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimin ozeli mi var?
+1 yılyorum yapan arkadaşımız doğru söylüyorum aynı serviste yanımda oturan adam durmadan ekranıma bakıyordu bende taktırdım rahat ettim :) toplu taşımada vs de iyi oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılO toplu taşıma kullanmıyor ekmek almaya giderken bile arabayla gidiyor
- +1 yıl
ben normal bi durum çok elzem bişey yapmamış rahat olmalısın
Yani bunda bı mana arama benimde eşimin telefonunda var ve ben pek takilmiyorum istediğim zaman telefonunu alabiliyorum ve bunu pek sorun etmiyorum telefonunu istediğin zaman vermezse sıkıntı
10 Yorumla
+1 yılBizim bi arkadaş taktırdı herkeseze rahat yazıyordu 😂
00 YorumlaBence art niyet yoktur bu konuda bende seviyorum hayalet ekranları toplu taşımalarda göz ucuyla bakan teyzeler için birebir çözüm
02 Yorumla
Soran+1 yılToplu taşıma kullanmıyor aracı var heryerde onunla gidiyor
Belki toplu taşımada rahat olmak içindir ya da ailesinij yanında rahat olmak içindir zaten ona karşı bir güvensizligin varsa hayalet ekran bahane olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. ilgi duymuştur böyle şeylere işte neden olmasın?
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şeyi gelmesin aklına normal olarak bizim evin herkeste takıldı eyer o teflonu eline alıp baka biliyorsan sorun yok ama bahne edip vermiyorsa sakladı bişey var o yüzden taktırmıştır
00 Yorumla
+1 yılAilesi sizi biliyormu? Eğer bilmiyorsa bir süre saklamak isteyebilir bilmiyorsa da belki arkadaş çevresi için de olabilir ama sen gözle bir süre bence.
00 YorumlaYani bu normal dışarda falan mesaj yazarken biri okuyor gibi geliyor
00 Yorumla
+1 yılBelki hayalet ekranlar indir8me girmiştir, ucuza denk getirmiştir, en azından metroda otobüste kimse göremez ekranı senle yazışırken
00 YorumlaTelefonlari degisin yarim gunluk tabi cesaretin varsa
01 Yorumla
Soran+1 yılElbette benim için sorun yok ne zamn derse hazırım ama bunu diyebilecek yürek yok onda
+1 yılHayalet ekran takılınca birkere yanındaki insan karartıdan dolayı taki yakınlaşıncaya kadar görünmüyor sen düşün şimdi niye taktırdığını
00 Yorumla
+1 yılEşime sordum bı erkek neden hayalet ekran taktitdir dedim bişey sakladığı için dedi 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılDeme yaa üzüldüm şu an
+1 yılŞahsen sevgilimle olan mesajlarımı girmesinler diye ben de düşünüyorum. Bu yüzden olabilir. Etrafta çok meraklı insan var çünkü.
00 YorumlaBaşkalari icin almistir yani seninle filan konusurken baskasi bakmasin gormesin diye belki ciplak kadinlara bakarken gormesinler diyee
00 Yorumla
+1 yılBelki kalabalık ortamlarda göremesinler diye ama sen şifresini biliyorsan ve telefonunu sana rahatça veriyorsa kötü bir şey yok bence
00 YorumlaHayır ya bak bende taktırdım bir anda aklıma gelmedi başkası görmesin diye mesela istiyorsa alsın direk baksın yandan görmüyorsa
00 Yorumla
+1 yılBende kullanıyorum gayet normal art niyet arama bence
00 YorumlaSenden dolayı olduğunu düşünmüyorum arkadaş çevresinde bile göz göre göre gelip bakanlar var
00 YorumlaBende taktırdım hatta durduk yere, tamamen hoşuma gittiğinden🤗
00 Yorumla
+1 yılBende yaptırdım güzel bişey başka insanlar özelini görmüyor
00 Yorumla
+1 yılSence neden bir erkek telefonuna hayalet ekran taktırır bebegim düşün
00 YorumlaOtobüste yanına oturan teyzenin mesajlarına bakmaması için takmıştır😂😂
00 YorumlaSenden gizli bir şey yapmak için yaptığını düşünmüyorsun herhalde
00 Yorumla
+1 yılBence gayet açık eğer gerçekten güvenini test etmek istiyorsan şifresini iste verirse ne âlâ
00 Yorumlaboş ver Boyle şeyleri aldatmak isteyen herşeye ragmen aldatır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeyfi öyle istemiş takdirmis. Okuz Altinda buzagi aramaya gerek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılKim olduğunu göremiyorum ama sende kesinlikle erkeksin onun gibi düşündüğün için hak veriyorsun
Cevap sahibi+1 yılBen zaten erkegim öyle bir sey taktirmadim burada soracağına sevgine sor ne diyecek
Sanırım senin çok meraklı olduğunu düşünüyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen şifresini bile bilmiyorum ve dönüp bakmam bile kolay kolay böyle bir şey yapmasını gerektirecek brisey yoktu bence
Soran+1 yılBelkide haklisiniz
- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sevgilim telefonuna hayalet ekran taktırmış, sizce neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım