İnternet & Teknoloji Gta 5 oynayan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor epic gameste gta 5 indiricem ama kasar mı laptop ısınır diye korkuyorum ne kadar yer kaplar bana yardım edebilir misiniz Güncellemeler+1 yıl yok mu yardımcı olacak birisi ya Gta 5 oynayan var mı? Cevapla Laptop Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,4b cevap paylaştı. Ben oynuyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bna yardım edebilir misiniz sistem özelliklerini söylesem kasıp kasmayacağını
Digiboi Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 29 +1 yıl 2 yıl önce bitirdim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bana yardım edebilir misiniz sistem özelliklerimi söylesem kasıp kasmayacağını Yorumla
Radeon07 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ben oynuyorum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl açıklamayı okur musun? Yorumla Radeon07 +1 yıl Laptopun özelliklerine bağlı Yorumla Soran +1 yıl bilmiorum özelliklerini Yorumla Radeon07 +1 yıl Biz nerden bilicez o zaman Yorumla Soran +1 yıl konu hakkında adam gibi bilgi sahibi olsan suraya tıkla buraya tıkla dersin bende yazarım tarif ederdin neyse sgit hadi Yorumla Radeon07 +1 yıl Bilgisayar programcısıyım ama sen tam bir cahilsin Yorumla Soran +1 yıl belli kesin öylesindir Yorumla Radeon07 +1 yıl Mezuniyetimi gösterirsem kalırsın öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben oynuyorum
bna yardım edebilir misiniz sistem özelliklerini söylesem kasıp kasmayacağını
2 yıl önce bitirdim.
bana yardım edebilir misiniz sistem özelliklerimi söylesem kasıp kasmayacağını
Ben oynuyorum
açıklamayı okur musun?
Laptopun özelliklerine bağlı
bilmiorum özelliklerini
Biz nerden bilicez o zaman
konu hakkında adam gibi bilgi sahibi olsan suraya tıkla buraya tıkla dersin bende yazarım tarif ederdin neyse sgit hadi
Bilgisayar programcısıyım ama sen tam bir cahilsin
belli kesin öylesindir
Mezuniyetimi gösterirsem kalırsın öyle