İnternet & Teknoloji Whatsap durumunuzda hangi söz var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne yazdınız bakalım? Güncellemeler+1 yıl Güncell Whatsap durumunuzda hangi söz var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. İşte bu var 0 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Cehenneme benimle gelmiyorsanız günahlarım kimseyi ilgilendirmez 0 0 Yorumla
Herşeygeçiçek00 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İnsan kalbî başkalarının duygularına ancak kendi tecrübesi nispetinde açıktır 0 0 Yorumla
Kalbi_mecruhh Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş 1 0 Yorumla
GalipAslanbas Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl İşletme hesabı kiraladığı uçak ve yatlar var 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 908 cevap paylaştı. Söz yok bir tane emoji var 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Girmedigim icin blmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Şu an yok. Kullanmayı sevmiyorum.
İşte bu var
Cehenneme benimle gelmiyorsanız günahlarım kimseyi ilgilendirmez
İnsan kalbî başkalarının duygularına ancak kendi tecrübesi nispetinde açıktır
Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş
İşletme hesabı kiraladığı uçak ve yatlar var
Kimilerinin hoşuna kimilerinin zoruna
Yazılanı yaşamaya devam 😉
Ben bu cihana sığmazam