6.000tl bütçen varsa git sıfır android al kardeşim. ios alma ben geçen sene bıraktım iosu hiç tavsiye etmem. androidle yapacağın şeylerin sınırı yok ama iosta android telefonlardaki gibi her şeyi yapamıyorsun
6000 TL bütçe az bence ikisi için de. Bence ios al. 6000 liraya android telo kalmamış. Ben telefonumu çok seviyorum a 50 ona bile az once baktık 8000 olmuş. Yuh yani.
İOS pismanlıktır, Android acık kaynak kodlu telefonu üreten firmaya bağlı kalmıyorsum ve özgürsün yapabileceklerinin bir sınırı yok Android her zaman öndedir .. 🥂
Normalde iPhone derdim ancak o bütçe ile yenilenmiş bile olsa alacağın iPhone yi uzun süre sağlıklı bir şekilde kullanman güç O yüzden Android diyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Android
6.000tl bütçen varsa git sıfır android al kardeşim. ios alma ben geçen sene bıraktım iosu hiç tavsiye etmem. androidle yapacağın şeylerin sınırı yok ama iosta android telefonlardaki gibi her şeyi yapamıyorsun
6000 TL bütçe az bence ikisi için de. Bence ios al. 6000 liraya android telo kalmamış. Ben telefonumu çok seviyorum a 50 ona bile az once baktık 8000 olmuş. Yuh yani.
Ben olsam paramı iyice biriktirir, güzel modelinden ya android ya iphone alıp yıllarca mis gibi kullanırdım.
İOS pismanlıktır, Android acık kaynak kodlu telefonu üreten firmaya bağlı kalmıyorsum ve özgürsün yapabileceklerinin bir sınırı yok Android her zaman öndedir
.. 🥂
Normalde iPhone derdim ancak o bütçe ile yenilenmiş bile olsa alacağın iPhone yi uzun süre sağlıklı bir şekilde kullanman güç O yüzden Android diyorum.
Sıfır android tabiki
Sakın 2. El telefon alma
Neden?
Sıkıntı cıkar illa ki
Android iyidir.
İos bence
Sıfır al alacaksan
alma