Çift sim kart, çift whatsapp, iki internet?

Arkadaşlar şimdi sizlere benim beynimi yakan ama sizin de yakar mı bilemediğim bir sorum olacak. Teknolojiden anlayan arkadaşlar varsa lütfen help me! Sorum şu. Telefonum çift sim kartlı. İkinci hattı almayı düşünüyorum. Tabi yeni numarayla da yeni bir whatsapp kuracam. Whatsapp business ile ikinci whatsapp kuruluyormuş buraya kadar tamam. Esas sorun şu ki, İKİNCİ whatsapp hangi interneti kullanacak? ilk hattımın internetini mi yoksa yeni aldığım interneti mi. Telefonum samsung. Sim kart yöneticisi ayarlarında sim seçiliyor tabi ama sadece 1 tane. yani aramalar, mesajlar ve mobil veri için 2 sim birden seçemiyorum. Ayarlar önceki hattım olan sim 1 de kalsa sim 1 in internetiyle sim 2 de ki whapsapp business kullanılır mı? Yardımcı olana gerçektennnn çokkk teşekkürlerimi sunarımmm.

Güncellemeler
+1 yıl
şurda ciddi bir soru sorduk. yazmış olmak için yazmayın.
Güncellemeler
+1 yıl
Whatsap, facebook vb internet erişimi gerektiren uygulamalar interneti hangi hattan kullandığınıza bakmaz. İster wifi isterseniz herhangi bir hattınızın internetini kullanın farketmez telefon alacağı ve göndereceği veriye bakar, telefonun internet erişimi olması yeterli. İnterneti hangi kotadan kulla
Çift sim kart, çift whatsapp, iki internet?