2022 model motorlara bakıyorum yeni çıkan elektirkli olanlara eski modeller kadar gösterişli güzel değiller yeni telefonlar da öyle var mı gösterişli güzel elektirkli motor resimdeki dışında
Resimdeki motor 2017 model 2019 da aldım geçen aylarda gören 0 mi aldın diyorlar 😂 cok temiz ama düştü motor 1-2 kere arabalar çarptı çizikler cok ama yine güzel
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Çünkü yeni teknoloji üzerine kurulu oluyor da o yüzden eskiden teknoloji pek gelişmediği için tasarıma malzemeye ağırlık veriliyor du buna en iyi örnek arabalar eski arabalar yumuşak plastik kullanırken şimdi maalesef sert plastik yaygınlaşmış durumda
Mesela iPhone 6 ile se 2020 yi yan yana koyuyoruz 6 dava güzel iyi cikiyor kamerası bile 6 daha iyi cekiyor ve 6 olan 2-3-4. El her şeyin değişik se ise orjinal ve iPhone 10 dahil üst cikan modeller tasarım 6-7-8 gibi güzel değiller
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet tasarımları kötü biraz
Resimdeki motor 2017 model 2019 da aldım geçen aylarda gören 0 mi aldın diyorlar 😂 cok temiz ama düştü motor 1-2 kere arabalar çarptı çizikler cok ama yine güzel
Çünkü yeni teknoloji üzerine kurulu oluyor da o yüzden eskiden teknoloji pek gelişmediği için tasarıma malzemeye ağırlık veriliyor du buna en iyi örnek arabalar eski arabalar yumuşak plastik kullanırken şimdi maalesef sert plastik yaygınlaşmış durumda
Mesela iPhone 6 ile se 2020 yi yan yana koyuyoruz 6 dava güzel iyi cikiyor kamerası bile 6 daha iyi cekiyor ve 6 olan 2-3-4. El her şeyin değişik se ise orjinal ve
iPhone 10 dahil üst cikan modeller tasarım 6-7-8 gibi güzel değiller
Dünyadaki enflasyon ve kar hırsıyla alakalı galiba.
Bilmiyorum ama yine tasarımı yine güzel olmalı 2022 model nede olsa resimdeki motor 2017 model ve 2017 de üretim durdu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!