Selamlar.. Telefonu günlük yaşamda tuvalete bile giderken yanından ayırmayan mısın yoksa ihtiyaç duydukça kullanan mı? :D Keyifli günler.. 😎😜🤘

Selamlar.. Telefonu günlük yaşamda tuvalete bile giderken yanından ayırmayan mısın yoksa ihtiyaç duydukça kullanan mı? :D Keyifli günler.. 😎😜🤘

Sevgilim yok maalesef, ve hiç olmadı.. bu yüzden genelde kendimi teknoloji ile iç içe buluyorum. çünkü beni mutlu ediyor bilgisayar ve telefon kullanmak. keyifli günler
Günümüzde zaten bir çoğumuzun uzvu gibi oldu ama tuvalete giderken de yanında götürmek bana biraz fazla geliyor açıkçası :D ahsh
Evet o çok saçma zaten ben hiç wc giderken yanımda telefon götürmedim. :D dfsdfsd onlar takıntılı bence
Bugün bir arkadaşım tuvalete düşürdü ahsh :D çok alemler cidden ya
Ya az önce ben yazacaktım :D adfsdf evet oda var yani küçücük yerde nasıl başarıyorlar düşürmeyi
Arka cep diye bir yer var ahsh :D oraya telefon koyarsan ve tuvalete girersen kaçınılmaz son 😂
Bilgi için teşekkürler aklıma bulunsun arka cebe telefon koymak yok 😂 :D
ahah ne demek 😂
Onunla çok sıkı fıkı gibi görünsek de bazı zamanlar onu kitaplar, tablolar, çeşitli uğraşlar, laptop ve bazen de sadece kendi yalnızlığım ile aldatıyorum.
Sonra tilkinin kürkçü dükkanına dönüşü gibi ben de yine ona dönüyorum.
Seviyeli ilişkimiz var. Bazen yerini unutuyorum 😀 uzanırken oyun oynarken video izlerken konuşurken vs oyle yanımda gezmem
Yok aşk yaşamıyorum. Gayet seviyeli bir ilişkimiz var. 😬😂
Cevap
19Cevap
Selam gadası 🙃
Her zaman içli dışlı olmayı sevmem. Çünkü hayatımda bir tek telefon yok. Reel hayatımda daha fazla işlerim oluyor.
Telefonla büyük aşk yaşıyorum evlenmeye karar verdik 🤣
ahsh çocuğunuz olursa adı iphone su olsun 😂
Mutlaka bu tarz bir isim olur mobilsu da olabilir 🤣
ashha 😂
Telefonla seviyeli ilişkimiz var. Aşk yaşadığımız zamanlar nadirdir. Beni üzmediği sürece sorun yok.
İş yerinde ne olur ne olmaz diye yanıma alırım; ama evde kesinlikle yanıma almam.
seviyeli bir ilişki içindeyiz iyisiz baya ;)
Telefonumun yanımda olmadığı anlar çok aşırı nadir uyurken bile dibimde
“tuvalete bile giderken yanından ayırmayan mısın” bu benim 🫣
Hastayken bakmam bile.
Bizim kara sevdamız belli seven olmasa da oluyor
Sana giden her yola aşığım bebeğimm😂💋😘
Seni yerim bebeim yolların bana çıksın :D ahas ♥💋💋
💋💋
Gözümü açıp kapatana dek telefon elimde
c şıkkı =) hiç biri :D
Seviyeli sayılır
Bi duşa sokmuyorum 😃
Bakıyorum arada sırada işte