İnternet & Teknoloji Instagram'da biri engellediği zaman başka e-postayla hesap açıyorum ama yine o kullanıcı çıkmıyor. Neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İnstgram da biri engellediği zaman ona başka nasıl ulaşabilirim başka e postayla hesap açıyorum ama yine kullanıcı adı çıkmıyor Güncellemeler+1 yıl Güncellll Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar bakın Bi Instagram'da biri engellediği zaman başka e-postayla hesap açıyorum ama yine o kullanıcı çıkmıyor. Neden? Cevapla Instagram Soruları Engel Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evet artık o telefondan açtığın hiç vir hesapla onu bulamazsın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ama önceden engellediği zaman başka hesaptan bulabiliyordum Yorumla vesvesex +1 yıl Teknoloji gelişiyor Yorumla xx8078 +1 yıl Sadece bu hesabı engelle var, bide bu telden açılan hesapları engelle var. telini engelle kısmına bastığı için , telinden açılan hesaplardan artık göremezsin Yorumla Soran +1 yıl E yine olmadı Yorumla Soran +1 yıl Başka telefondan denedim yine olmadı Yorumla Soran +1 yıl Ya bakın biii Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Senin telefonundan açılan hesapları engellemiş. yani başka telden hesap açarsan görürsün. 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ama e postayla alakası yok mu onun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır. E postayla alakası yok. jkendi telinden açılan e postaları engellemiş. başta telden aç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi başka teli al , o telden yeni e posta oluştur, o e poztayla hesap aç, görürsün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapınca bana buraya yaz Yorumla Soran +1 yıl Niye 😂 Yorumla Soran +1 yıl Knk bunu kendi telefonumdan nasıl halledebilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Becerdinmi merak ederim ondan😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi tel çöp canım. Engelleyen kişiye kendi telinden artık hesap açıp göremezsin🤷♀️ Yorumla Soran +1 yıl Anladım canım Yorumla Soran +1 yıl Kız olmadı yine hesap çıkmıyor Yorumla Soran +1 yıl Bak Bi knk olmadı yine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka telden açtınmı yeni e posta. Kendi telinden açtığın e hostayla başka telden girmeyecen. Herşeyi yeni telden yapacaksın Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Onu ben de çok yaptım zamanında artık bıraktım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ulaşabilirim onu soruyorum Yorumla Soran +1 yıl Farklı e posta hesabı açıyorum yine olmuyor Yorumla
theewhitte Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Belki hesabını kapatmış veya do dondurmuş olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet artık o telefondan açtığın hiç vir hesapla onu bulamazsın
Ama önceden engellediği zaman başka hesaptan bulabiliyordum
Teknoloji gelişiyor
Sadece bu hesabı engelle var, bide bu telden açılan hesapları engelle var. telini engelle kısmına bastığı için , telinden açılan hesaplardan artık göremezsin
E yine olmadı
Başka telefondan denedim yine olmadı
Ya bakın biii
Senin telefonundan açılan hesapları engellemiş. yani başka telden hesap açarsan görürsün.
Ama e postayla alakası yok mu onun
Hayır. E postayla alakası yok. jkendi telinden açılan e postaları engellemiş. başta telden aç
Şimdi başka teli al , o telden yeni e posta oluştur, o e poztayla hesap aç, görürsün
Yapınca bana buraya yaz
Niye 😂
Knk bunu kendi telefonumdan nasıl halledebilirim
Becerdinmi merak ederim ondan😅
Kendi tel çöp canım. Engelleyen kişiye kendi telinden artık hesap açıp göremezsin🤷♀️
Anladım canım
Kız olmadı yine hesap çıkmıyor
Bak Bi knk olmadı yine
Başka telden açtınmı yeni e posta. Kendi telinden açtığın e hostayla başka telden girmeyecen. Herşeyi yeni telden yapacaksın
Onu ben de çok yaptım zamanında artık bıraktım
Nasıl ulaşabilirim onu soruyorum
Farklı e posta hesabı açıyorum yine olmuyor
Belki hesabını kapatmış veya do dondurmuş olabilir