Güncellemeler
+1 yıl
Beynim yandı diyordu birde asıl benim beynimi yaktılar bu kadar zor olmamalı yazılımla uğraşanlar bilirmi bu tür şeyleri
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim tasarım hocamda böyleydi kafası çok eskide kalmış 1970 bilgisayar kafasındaydı. Bize belgeleei bile kendi söylediği noktaya kadar o sekilde yüklememizi istiyordu ama baska sekilde de yükleniyor neden böyle yapıyorlar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
1970’lerde bilgisayar yoktu bu ülkede 80’lerde comodor, atari, siclair ile başladı. Ancak sorunun bu eski dönemle ilgisi yok. Bilgisayar hocaları genelde piyasada bir varlık gösterecek bilgi seviyesine sahip olmadıkları için öğretmenlik yapan ve kitaplara bağlı anlattıkları dışında bilgileri olmayan tipler. Sorun buradan kaynaklanıyor. Bu anlattığım dışında öğretmenlik yapan kaliteli yazılımcılar da var ancak denk gelebilmek şans işi...
70leri ironi yapmak için yazdım ama o kadın gerçekten çok bilgiszdi kafası yetmislerde kalmış demek istedim beni bilgisayardan soğuttu daha herhangi bir dosyayı istediğimi sekilde kaydedeceğimizi bilmiyordu ve insanı çileden çıkartan bir tip. Hatta daha sonraları kendine yedirememiş olacak ki beni kursttan çıkardı. Ordakileride kandırmış onlarda kendisi gibi bilgisiz olduğu için inandılar. Onun zamanında böyle bilgiler yokmuş. Ögretmen günümüzü nerden bilebilirmiş ağlanacak halimize gülüyoruz.
Dediğim gibi bilen zaten piyasada o işi yapıyor. Bu tipler hasbelkader diploma almış sözüm ona öğretiyor. Kendi bilgileri yok ama diplomaları var. Kurs olunca kimse fazla irdelemiyor. Hele bir de belediyelerin veya halk eğitimin kursları ise oralarda adamı olan padişah bilgiye de çok gerek yok...
Olabilir haklısınız birde kitap çıkaracaktı güya 😄
:D O kitaplardan o kadar çok ki...